Heeft u een vraag?

Occasions

Niet gevonden wat u zoekt?

Plaats dan een zoekopdracht

Chalet occasion of tweedehands kopen? 

Zoekt u een goedkope occasion of tweedehands chalet met of zonder staanplaats? Kuiper Caravans heeft diverse  stacaravans en chalets te koop die nog zeer geschikt zijn om te plaatsen op een staanplaats van een camping of voor bijvoorbeeld een tijdelijke bewoning tijdens een verbouwing. Het kan zijn dat u om wat voor reden dan ook geen behoefte heeft aan een nieuw model, maar u wel een kwalitatieve tweedehands wilt met garantie. Voordat het gekochte model op transport gaat kijkt Kuiper Caravan de stacaravans en chalets altijd na op de technische vlakken. Ook als het object op de bestemming staat kunt u altijd het serviceteam contacten en helpen wij u graag. 

Al jaren heeft Kuiper Caravans aanbod van occasion en tweedehands stacaravans en chalets in alle soorten en maten. De nieuwe chalets worden tegenwoordig in steeds grotere maten gebouwd, maar die ruimte is niet altijd beschikbaar op de bestemming. Om die reden is het altijd handig om nog de klassieke alluminium stacaravans achter de hand te hebben voor een oplossing. Voorheen werden de stacaravans gebouwd met een breedte van 3 tot 3,5 meter en dit kan er net voor zorgen dat de occasion alsnog op bestemming kan komen zonder dat hij gekraand moet worden. 

Tweedehands chalet kopen met staanplaats

De staanplaatsen voor een tweedehands chalet zijn vaak schaars en daarom is het fijn dat wij bij de koop met u meekijken naar een geschikte plek. Door de jaren heen hebben wij een netwerk opgebouwd met campings die ook de occasionmodellen een plek willen geven. Vaak is een chalet kopen makkelijker dan de staanplaats en daarom bieden wij een zoekservice aan, waarbij wij indien mogelijk het totale pakket kunnen bieden. Bij een staanplaats voor een tweedehands chalet of stacaravan is het belangrijk om te weten welk model u gevonden heeft bij ons. Op die basis kunnen wij gaan zoeken naar een geschikte plek, waarbij wij met bijvoorbeeld de afmeting gericht kunnen zoeken. Kom ook gerust een keer langs bij ons op het showterrein in Noord-Holland, zodat u alle modellen kunt bekijken en weloverwogen een keuze kunt maken. 

Tweedehands stacaravan zonder staanplaats

Heeft u al een staanplaats gevonden voor uw tweedehands stacaravan? Dan kunt u gaan kijken naar een geschikte stacaravan of chalet zonder nog te moeten zoeken naar een staanplaats. Vaak stellen de campings en recreatieparken bepaalde eisen waaraan de occasion stacaravan moet voldoen, ook dan kijken wij graag met u mee. Het is mogelijk om een zoekopdracht uit te zetten bij ons, zodat wij binnen ons netwerk op zoek kunnen gaan. Zodra wij een stacaravan hebben gevonden zonder staanplaats die aan uw opgegeven kenmerken voldoet, krijgt u automatisch van ons bericht. Heeft u zelf een stacaravan zonder staanplaats die u wilt verkopen? Wij kunnen uw stacaravan ook inkopen, waarbij wij u ontzorgen in het transport en het vinden van een nieuwe koper. Het vinden van een nieuwe staanplaats is met tweedehands chalets en stacaravans niet altijd even makkelijk, maar ons netwerk zorgt altijd voor een nieuwe trotse eigenaar!

Heeft u vragen of wilt u een keer langskomen? Neem direct contact met ons op!

 

Ons aanbod

Kuiper Caravans heeft een grote diversiteit in aanbod van occasions- en nieuwe chalets en stacaravans in elke prijsklasse. Daarbij zijn er ook modellen die geheel op maat gebouwd worden, zodat er altijd voldaan kan worden aan uw wensen.

Bekijk het aanbod

Service

Service staat bij Kuiper Caravans hoog in het vaandel en het serviceteam staat daarom altijd voor u klaar! Heeft u een vraag over uw stacaravan of chalet? Of is er iets dat wij voor u kunnen oplossen? Neem dan gerust contact met ons op.

Serviceformulier invullen

Vrije standplaats

Het team van Kuiper Caravans is continu op zoek voor zijn klanten naar vrije standplaatsen door heel Nederland! Laat daarom weten wat en waar u iets zoekt, zodat wij u geheel vrijblijvend een overzicht kunnen geven van de mogelijkheden.

Aanvragen standplaats

Aanbod van mooie merken

Zoekt u een Chalet, Stacaravan of Vrije kavel in Nederland?

Kuiper Caravans helpt u van A-Z!