Heeft u een vraag?

Zuid-Holland

Standplaats voor stacaravan of chalet in Zuid-Holland! 

Stacaravan of chalet kopen in Zuid-Holland met standplaats bij de Zuid-Hollandse kust, zoals Noordwijk aan Zee, Katwijk aan Zee, Hoek van Holland of Scheveningen! Of liever toch meer landinwaarts bij prachtige locaties bij de vaarwateren zoals De Kaag bij Warmond of de Oude Maas of De Lek? Kuiper Caravans heeft een divers aanbod van stacaravans, occasions en chalets om te plaatsen op een prachtige locatie op een camping of vakantiepark in Zuid-Holland. Bent u hard op zoek naar een vrije standplaats op een leuke camping of recreatiepark voor het plaatsen van een chalet/ stacaravan? Bij Kuiper Caravans zoeken wij met u mee naar een mooie plek in Zuid-Holland en zijn wij continu bezig de standplaatsen inzichtelijk te krijgen. Laat daarom direct een zoekopdracht achter! 

Standplaats per provincie in Nederland

Noord-Holland Friesland Noord-Brabant Overijssel
Zuid-Holland Flevoland Groningen Gelderland
Zeeland Utrecht Drenthe Limburg

 

Plaats zoekopdracht standplaats:

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Welke omgeving?: *
Seizoenspark ook een optie?: *
Moeten honden toegestaan zijn?: *
Moet verhuur mogelijk zijn? :
middlename:
Velden met een * zijn verplicht

Zuid-Holland is Nederlands centrum in heel erg veel

Een chalet of stacaravan voor een camping in Zuid-Holland kopen bij Kuiper Caravans betekent het beste van beide werelden eigen maken. Enerzijds geniet u van prachtige steden zoals het historische Dordrecht en Hellevoetsluis of het bruisende Rotterdam, anderzijds is er de mooie kuststrook en volop Nederlandse cultuur zoals de molens aan de Kinderdijk.

Een chalet- en stacaravanspecialist bij uitstek, zoals Kuiper Caravans, weet mensen die zoeken naar de juiste verblijfsaccommodatie en standplaats tot in de ziel te inspireren met de mooiste recreatie-objecten en locaties in Zuid-Holland. Aan de kust dus, of nabij Rotterdam, Dordrecht of Hellevoetsluis en zeker niet te ver van een internationale culturele hotspot als de Kinderdijk.

Zuid-Holland biedt kwaliteit in veel opzichten

Verken Rotterdam met de boot Spido en ‘proef’ de bruisende stad in de Markthal, het Maritiem Museum en de Koopgoot.  Of kies ook in de stad voor natuurbeleving met Diergaarde Blijdorp, bekend om zijn vlinderkas Amazonica (waar u ook piranha’s treft), Congo-biotoop (met de grootste binnenplaats voor okapi’s ter wereld) en Oceanium 2.0 (waar in een serie aquaria Het Grote Barièrrerif wordt nagebootst).

Een alternatief is Leiden: bezoek het Rijksmuseum voor Oudheden en de Hortus Botanicus en bekijk de Muurgedichten van deze stad. Ook mooi: de Keukenhof of een dagje uit met de kinderen naar attractiepark Duinrell met zijn befaamde zwembaden met in totaal 21 glijbanen. De bekendste is de Cycloon waarvan je met een snelheid van tot zeventig kilometer per uur naar beneden roetsjt.  Verder ligt in Alpen aan den Rijn Archeon waar u het leven van vroeger live kunt aanschouwen. In deze plaats is ook het vogelpark Avifauna gelegen.

Daarnaast zijn het historische Delft of Gouda prachtig, net zoals Dordrecht dat voor de opkomst van Amsterdam de belangrijkste stad van Holland was. Dordrecht biedt een blik op het verleden met het Hof en de Grote Kerk, maar is ook interessant voor winkelliefhebbers. De Dordtse Voorstraat is namelijk de langste winkelstraat van Nederland. Verder herbergt Dordrecht ook onder meer een overdekt skicentrum.

Beleef verder het Haagse centrum met ons parlementsgebouw en combineer dat met een bezoek dan Madurodam, attractiepark Drievliet of het Scheveningse strand. Sowieso heeft Zuid-Holland prachtige stranden met die van Katwijk en Noordwijk, naast Scheveningen, als bekendste uithangbord hiervan. In Noordwijk kunt u tevens Space Expo bezoeken en daarmee de ruimte tot in uw haarvaten ervaren. Een aanrader is verder Hellevoetsluis, door de maritieme historie van deze stad en de fraaie stranden met de gloednieuwe boulevard die er is aangelegd. Ook vormt het de poort richting het eveneens Zuid-Hollandse Goeree-Overflakkee met zijn gemoedelijke sfeer en mooie stranden. In Stellendam kunt u op een boot stappen om zeehonden te spotten. Hier is tevens een zeehondenopvang gevestigd.

Tenslotte kent Zuid-Holland ook veel mooie binnenwateren, die qua waterstand worden gereguleerd door onder meer de blikvangers aan de Kinderdijk. Het Groene Hart herbergt echter nog veel meer dan deze iconische molens. Een aanrader in dit verband is het historische Warmond en daaraan grenzend de Kagerplassen. Dit is een natuurgebied van ongeveer 250 hectare dat bestaat uit zestien veenplassen en geldt als uitstekend vaar- en zwemwater.

Uitjes in Zuid-Holland

  • De molens aan de Kinderdijk
  • Diergaarde Blijdorp in Rotterdam
  • Zeehondenopvang A Seal in Stellendam
  • De Keukenhof in Lisse
  • Archeon in Alpen aan den Rijn
  • Attractiepark Duinrell in Wassenaar
  • Madurodam in Den Haag
  • Space Expo in Noordwijk
Nieuwste aanbod
  • Zuid-Holland

Gesprek aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan met onze specialisten.

Ons aanbod

Kuiper Caravans heeft een grote diversiteit in aanbod van occasions- en nieuwe chalets en stacaravans in elke prijsklasse. Daarbij zijn er ook modellen die geheel op maat gebouwd worden, zodat er altijd voldaan kan worden aan uw wensen.

Bekijk het aanbod

Service

Service staat bij Kuiper Caravans hoog in het vaandel en het serviceteam staat daarom altijd voor u klaar! Heeft u een vraag over uw stacaravan of chalet? Of is er iets dat wij voor u kunnen oplossen? Neem dan gerust contact met ons op.

Serviceformulier invullen

Vrije standplaats

Het team van Kuiper Caravans is continu op zoek voor zijn klanten naar vrije standplaatsen door heel Nederland! Laat daarom weten wat en waar u iets zoekt, zodat wij u geheel vrijblijvend een overzicht kunnen geven van de mogelijkheden.

Aanvragen standplaats

Aanbod van mooie merken

Zoekt u een Chalet, Stacaravan of Vrije kavel in Nederland?

Kuiper Caravans helpt u van A-Z!