Heeft u een vraag?

Friesland

Standplaats voor stacaravan of chalet in Friesland! 

Bent u op zoek naar een vrije standplaats in Friesland? Neem dan contact op met Kuiper Caravans dat een wijdvertakt netwerk in deze provincie heeft. Laat hier uw zoekopdracht achter en wij gaan voor u op zoek naar een vrije standplaats op een leuke camping of recreatiepark voor het plaatsen van een chalet / stacaravan. Bij Kuiper Caravans zoeken wij echter niet alleen met u mee naar een mooie plek in Friesland, maar spelen wij ook op die vraag in doordat wij continu bezig zijn de standplaatsen inzichtelijk te krijgen. Kortom: wij zijn anderen vaak voor zodat u uw droomplek kunt bemachtigen! Laat daarom direct een zoekopdracht achter! 

Standplaats per provincie in Nederland

Noord-Holland Friesland Noord-Brabant Overijssel
Zuid-Holland Flevoland Groningen Gelderland
Zeeland Utrecht Drenthe Limburg

 

Plaats zoekopdracht standplaats:

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Welke omgeving?: *
Seizoenspark ook een optie?: *
Moeten honden toegestaan zijn?: *
Moet verhuur mogelijk zijn? :
middlename:
Velden met een * zijn verplicht

Ruim assortiment stacaravans of chalets bij Kuiper Caravans voor Friesland! 

Stacaravan of chalet te koop met standplaats of jaarplaats op een kavel bij het Gaasterland, aan de Friese meren of elders in het rustige en soms bosrijke gebied van Friesland? Kuiper Caravans heeft een divers aanbod van stacaravans, occasions en chalets om te plaatsen op een prachtige locatie op een camping of vakantiepark in Friesland. 

Kuiper Caravans is Friesland-expert

Friesland vormt samen met Noord-Holland het kerngebied van Kuiper Caravans. Wij beschikken over een groot netwerk in deze twee provincies waar u van profiteert als u een standplaats of simpelweg een mooi gelegen camping zoekt. Het spreekt voor zich dat wij een aanbod hebben, in alle soorten en maten, dat aansluit bij uw wensen. Of u nu direct aan een Fries meer gesitueerd wil zijn of elders: Kuiper Caravans heeft de chalets en caravans die, net als bij de vergezichten over het Friese landschap en wateroppervlak, een glinstering in de ogen oproepen!

Friesland staat voor vergezichten en waterbeleving pur sang

Zet de hand maar boven de ogen en laat ze rusten op dat puntje ver weg in de horizon…Waar kan dat nog in Nederland? Friesland is het antwoord en niet alleen op de Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland, maar ook op het vasteland. Aan de oever van een van de vele Friese meren of in het weidse weidegebied dat deze noordelijke provincie zo kenmerkt. De rust en ruimte maakt dat u in een natuurgebied als De Alde Feanen nabij Earnewâld een zeearend kunt spotten en op uitgestrekte meren, zoals het Sneekermeer, het Fluessen en het Lauwersmeer, heerlijk kunt varen met bijvoorbeeld een skûtsje.

Een chalet of stacaravan kopen voor Friesland bij Kuiper Caravans betekent ook een (her)beleving van de Nederlandse (culturele) geschiedenis. Leeuwarden heeft de Oldehove en de Blokhuispoort, Sneek de Waterpoort, Harlingen een prachtige haven en ook een stadje als Hindeloopen staat met zijn kleine straatjes, houten bruggen en vele monumenten voor een inspirerend dagje uit. Ook al omdat het als één van de Friese Elfsteden een museum huisvest dat met veel beeld en spullen de Elfstedentocht  door de jaren heen uitbeeldt. Hindeloopen en ook Stavoren zijn bovendien gelegen aan een andere waterplas die garant staat voor veel plezier aan, op en in de kabbelende golven: het IJsselmeer.

Friesland heeft verder een rijke historie: in alle Friese steden vindt u dat terug in een groot aantal historische panden die qua ouderdom teruggaan tot de zeventiende eeuw. Maar Friesland kent ook andere verhalen, zoals die van de verfilmde boekenreeks De Kameleon. Die kunt u terugzien in Terherne waar een speelpark is opgetrokken in de sfeer van Lenten, het fictieve dorp in de beroemde boekenserie.

Andere uitjes die op zeker een lach op het gelaat van kinderen brengen, zijn attractiepark Duine Zathe in Appelscha, Speelbos Het Hossebos in Drogeham, Doolhofpark Bakkeveen in de gelijknamige plaats, Streetjump Leeuwarden en Speel- en Dierenpark Sanjes Safari. Zoals de naam al suggereert is laatstgenoemde zowel een dierentuin als een locatie met binnen- en buitenspeelfaciliteiten. Verder is Duine Zathe een aanrader, onder meer vanwege de attracties ‘Flying Heli’ en de achtbaan Londen Coaster die een hoogste punt van 41 meter heeft.

Uitjes in Friesland

 • De Friese meren
 • Stavoren en Hindelopen in combinatie met de IJsselmeerkust
 • Attractiepark Duine Zathe
 • De Friese steden, met name Leeuwarden, Sneek en Harlingen.
 • De Waddeneilanden Vlieland, Terschelling en Ameland
 • De Kameleon in Terherne
 • Natuurgebied De Alde Feanen
Nieuwste aanbod
 • Friesland
 • Friesland
 • Friesland
 • Friesland
 • Friesland
 • Friesland
 • Friesland
 • Friesland
 • Friesland
 • Friesland
 • Friesland
 • Friesland
 • Friesland
 • Friesland
 • Friesland
 • Friesland

Gesprek aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan met onze specialisten.

Ons aanbod

Kuiper Caravans heeft een grote diversiteit in aanbod van occasions- en nieuwe chalets en stacaravans in elke prijsklasse. Daarbij zijn er ook modellen die geheel op maat gebouwd worden, zodat er altijd voldaan kan worden aan uw wensen.

Bekijk het aanbod

Service

Service staat bij Kuiper Caravans hoog in het vaandel en het serviceteam staat daarom altijd voor u klaar! Heeft u een vraag over uw stacaravan of chalet? Of is er iets dat wij voor u kunnen oplossen? Neem dan gerust contact met ons op.

Serviceformulier invullen

Vrije standplaats

Het team van Kuiper Caravans is continu op zoek voor zijn klanten naar vrije standplaatsen door heel Nederland! Laat daarom weten wat en waar u iets zoekt, zodat wij u geheel vrijblijvend een overzicht kunnen geven van de mogelijkheden.

Aanvragen standplaats

Aanbod van mooie merken

Zoekt u een Chalet, Stacaravan of Vrije kavel in Nederland?

Kuiper Caravans helpt u van A-Z!