Heeft u een vraag?

Chaletbouw

Chaletbouwer in Nederland met fabriek!

Kuiper Caravans is een chaletbouwer in Nederland met een fabriek die geheel op maat stacaravans en chalets bouwt. Bij ons als chaletdealer in Noord-Holland kunt u terecht met al uw wensen voor maatwerk. Wij maken zowel dubbele als geschakelde chalets, L-chalets, middenkamers, spiegelbeeld en normale chalets van alle lengtes en breedtes. Het kan zo zijn dat u in ons assortiment niet exact kunt vinden wat aan uw wensen voldoet, en wellicht wilt u net even een andere kleur of een andere indeling. Doordat wij u ook  maatwerk in chaletbouw kunnen aanbieden is dit allemaal mogelijk. Het kan ook zo zijn dat u een mantelzorgwoning in de tuin wilt laten bouwen of een woonchalet die aan bepaalde bouwbesluiten moet voldoen. Ook dan zijn wij de chaletbouwer in Nederland die u daarbij helpt. Droom dus niet, maar maak het waar met een op maat vervaardigd chalet!

Wat voor soort chalet kunnen wij bouwen? 

Chaletbouw op maat(werk) in Nederland

Chalet laten bouwen op maat d.m.v. maatwerk? Al jaren bouwt Kuiper Caravans met veel precisie chalets die geheel naar uw wensen samengesteld kunnen worden. Kies zelf bijvoorbeeld het type dak, de isolatiewaarde in de wand, het type (vloer)verwarming, de buitenkleding, het type keuken. Of wilt u misschien een gasloos/ energieneutraal chalet laten bouwen? 

Uw droomchalet van Nederlandse kwaliteit in 5 stappen gebouwd: 

 1. Plan een afspraak met één van onze specialisten op ons showterrein in Noord-Holland.

 2. Tijdens uw bezoek nemen wij uitgebreid de tijd voor u en kunnen wij verschillende varianten van stacaravans en chalets laten zien. Hier kunt u ideeën opdoen en adviezen inwinnen bij onze specialist. 

 3. Wij maken samen met u een concepttekening van uw droomchalet en geven u een offerte op maat. 

 4. Bent u tevreden over de concepttekening? Wij dragen de bouwtekening over aan de Nederlandse fabriek, waar u ook langs kunt gaan voor de details van bijvoorbeeld keuken, wandbekleding, buitenkleding, stekkerdozen etc. 

 5. Uw droomchalet wordt gebouwd en wij stellen u op de hoogte als hij af is: "Uw droomchalet is klaar om geplaatst te worden." Kuiper Caravans verzorgt het transport, plaatsen en (indien gewenst) het aansluiten van het chalet op de nutsvoorzieningen. 

Het moment is aangebroken, u kunt gaan genieten van uw droomchalet. Na het plaatsen van het chalet nog vragen of heeft u service nodig? Het team van Kuiper Caravans staat voor u klaar!

Nieuwste aanbod
 • Chaletbouw
 • Chaletbouw
 • Chaletbouw
 • Chaletbouw
 • Chaletbouw
 • Chaletbouw
 • Chaletbouw
 • Chaletbouw
 • Chaletbouw
 • Chaletbouw
 • Chaletbouw
 • Chaletbouw

Gesprek aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan met onze specialisten.

Ons aanbod

Kuiper Caravans heeft een grote diversiteit in aanbod van occasions- en nieuwe chalets en stacaravans in elke prijsklasse. Daarbij zijn er ook modellen die geheel op maat gebouwd worden, zodat er altijd voldaan kan worden aan uw wensen.

Bekijk het aanbod

Service

Service staat bij Kuiper Caravans hoog in het vaandel en het serviceteam staat daarom altijd voor u klaar! Heeft u een vraag over uw stacaravan of chalet? Of is er iets dat wij voor u kunnen oplossen? Neem dan gerust contact met ons op.

Serviceformulier invullen

Vrije standplaats

Het team van Kuiper Caravans is continu op zoek voor zijn klanten naar vrije standplaatsen door heel Nederland! Laat daarom weten wat en waar u iets zoekt, zodat wij u geheel vrijblijvend een overzicht kunnen geven van de mogelijkheden.

Aanvragen standplaats

Aanbod van mooie merken

Zoekt u een Chalet, Stacaravan of Vrije kavel in Nederland?

Kuiper Caravans helpt u van A-Z!