Heeft u een vraag?

Energieneutraal

Energieneutraal chalet laten bouwen?

Wij weten hoe belangrijk een thuis is, óók een tweede woning zoals een chalet of een stacaravan. Hiervoor geldt net als bij een regulier huis dat woonbehoeften evolueren in de loop der jaren. Kuiper Caravans heeft dan ook gasloze chalets in huis. Deze energieneutrale woningen worden ingekleurd met een elektrische boiler, zonnepanelen, infrarood panelen, een zogeheten combi airco en/of elektrische (vloer)verwarming. Zoals voor onze gehele dienstverlening geldt, is ook hier maatwerk van toepassing. Ofwel: wij passen toe dat wat u wilt. U hoeft niet het gehele energiezuinige pakket in uw chalet op te nemen. Niettemin adviseren wij u wel hiervoor open te staan in het adviesgesprek. De verwachting is dat de beprijzing van fossiele brandstoffen, met name de gasprijs, steeds hoger wordt in de komende jaren. Los daarvan hechten steeds meer Nederlanders ook belang aan een duurzame omgeving en daarmee energiezuinige woningen. Maar een gasvrij chalet heeft ook praktische voordelen: u hoeft nooit meer met gastanks te slepen of de gasvoorziening te laten controleren. Tenslotte brengt een energiezuinig chalet ook meer geluk, zeker als uw buren en andere omwonenden hier ook in meegaan. Het draagt de boodschap van gezondheid en circulariteit uit. Dat besef, dat u iets goed hebt gedaan voor uzelf en voor anderen, bevordert eenieders geluk! 

Wat voor soort chalet kunnen wij bouwen? 

Energieneutraal chalet in 5 stappen gebouwd: 

 1. Plan een afspraak met één van onze specialisten op ons showterrein in Noord-Holland.

 2. Tijdens uw bezoek nemen wij uitgebreid de tijd voor u en kunnen wij verschillende modellen van stacaravans en chalets laten zien. Hier kunt u ideeën opdoen en adviezen inwinnen bij onze specialist. 

 3. Wij maken samen met u een concepttekening van uw energieneutrale chalet en geven u een offerte op maat. 

 4. Bent u tevreden over de concepttekening? Wij dragen de bouwtekening over aan de Nederlandse fabriek waar u ook langs kunt gaan voor de inkleuring van de details van bijvoorbeeld keuken, wandbekleding, buitenkleding, stekkerdozen etc.
   
 5. Uw duurzame chalet wordt gebouwd en wij stellen u op de hoogte als hij af is: "Uw energieneutrale chalet is klaar om geplaatst te worden." Kuiper Caravans verzorgt het transport, plaatsen en (indien gewenst) het aansluiten van het chalet. 

Wilt u meer weten over onze energieneutrale chalets? Neem dan contact met ons op of kom eens vrijblijvend langs in onze showroom!

 

Nieuwste aanbod
 • Energieneutraal
 • Energieneutraal
 • Energieneutraal
 • Energieneutraal
 • Energieneutraal
 • Energieneutraal
 • Energieneutraal
 • Energieneutraal
 • Energieneutraal
 • Energieneutraal

Gesprek aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan met onze specialisten.

Ons aanbod

Kuiper Caravans heeft een grote diversiteit in aanbod van occasions- en nieuwe chalets en stacaravans in elke prijsklasse. Daarbij zijn er ook modellen die geheel op maat gebouwd worden, zodat er altijd voldaan kan worden aan uw wensen.

Bekijk het aanbod

Service

Service staat bij Kuiper Caravans hoog in het vaandel en het serviceteam staat daarom altijd voor u klaar! Heeft u een vraag over uw stacaravan of chalet? Of is er iets dat wij voor u kunnen oplossen? Neem dan gerust contact met ons op.

Serviceformulier invullen

Vrije standplaats

Het team van Kuiper Caravans is continu op zoek voor zijn klanten naar vrije standplaatsen door heel Nederland! Laat daarom weten wat en waar u iets zoekt, zodat wij u geheel vrijblijvend een overzicht kunnen geven van de mogelijkheden.

Aanvragen standplaats

Aanbod van mooie merken

Zoekt u een Chalet, Stacaravan of Vrije kavel in Nederland?

Kuiper Caravans helpt u van A-Z!