Heeft u een vraag?

Noord-Holland

Stacaravan of chalet in Noord-Holland!

Stacaravan of chalet kopen bij een chaletbouwer of chaletdealer met standplaats in Noord-Holland? Kuiper Caravans heeft een divers aanbod van stacaravans, occasions en chalets om te plaatsen op een prachtige locatie op een camping of vakantiepark in Noord-Holland. Bent u hard op zoek naar een vrije standplaats op een leuke camping of recreatiepark voor het plaatsen van een chalet / stacaravan? Bij Kuiper Caravans zoeken wij met u mee naar een mooie plek in Noord-Holland en zijn wij continu bezig de standplaatsen inzichtelijk te krijgen. Laat daarom direct een zoekopdracht achter! 

Standplaats per provincie in Nederland

Noord-Holland Friesland Noord-Brabant Overijssel
Zuid-Holland Flevoland Groningen Gelderland
Zeeland Utrecht Drenthe Limburg

 

Plaats zoekopdracht standplaats:

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Welke omgeving?: *
Seizoenspark ook een optie?: *
Moeten honden toegestaan zijn?: *
Moet verhuur mogelijk zijn? :
middlename:
Velden met een * zijn verplicht

Noord-Holland staat voor veelzijdigheid

Wie een chalet of stacaravan koopt in Noord-Holland, krijgt er om te beginnen de rijke historie van deze provincie voor terug. Deze geschiedenis is terug te zien in steden als Amsterdam, Hoorn, Alkmaar en Enkhuizen en in dorpen als De Rijp of Broek in Waterland die door velen worden gezien als de mooiste van de provincie.

Maar de noordwestelijke provincie biedt meer, want de koper van de Noord-Hollandse stacaravan of chalet profiteert ook van het veelzijdige landschap. Duinen, bos, zee, het IJsselmeer, tulpenvelden en natuurlijk het oer-Hollandse landschap met veel water, gras en wuivende bomen: Noord-Holland heeft het allemaal. Dan is alleen nog de vraag wat de meest ideale uitvalsbasis is. Dáár kan Kuiper Caravans u ook mee helpen, want wij hebben een groot netwerk onder de campingeigenaren. Daarnaast kopen en huren zelf standplaatsen uit klantbelang, ofwel voor u.

Heel veel te zien en te doen

Noord-Holland biedt verder erg veel op educatief gebied. Maar ook dat kan voor u en de kids fun zijn. Op de Zaanse Schans zien u en de kinderen klompenmakers en andere ambachtslieden aan het werk. In de Museummolen in Schermerhorn wordt de werking van de oude Hollandse molens getoond. In de Beemster kunt u zien hoe de bekende Beemster kaas gemaakt wordt. In Alkmaar is in de zomer de gezellige kaasmarkt te beleven en in Volendam en op Marken proeft u de historie in de haven met al die historische panden. In Amsterdam  kunt u in een rondvaartboot stappen voor een befaamde tocht door de grachten. Of zie uw kinderen bezig met wetenschappelijke vraagstukken in het Nemo Science Museum, bezoek het Marinemuseum in Den Helder of ga naar de bekende dierentuin Artis.

In Tuitjenhorn is nog een dierentuin, het Van Blanckendaell Park, gelegen. In dit dorp is ook een groot speelpark, De Holle Bolle Boom, dat zowel een outdoor speelpark, met zwembad, als een groots indoor speelparadijs herbergt. Een andere tip is Dierenpark Hoenderdaell in Anna Paulowna dat onder meer leeuwen en tijgers huisvest. En wat te denken van het vlinderparadijs Vlindorado in Waarland, het overdekte kart-, trampoline-, lasergame- en sport- en spelcentrum Skaga Venture in Schagen of attractiepark Sprookjeswonderland in Enkhuizen? Sprookjeswonderland staat voor beleving voor kinderen tot een jaar of twaalf omdat hier sprookjesfiguren uit het boek tot leven komen. Bovendien kunt u het combineren met het Zuiderzeemuseum dat naast het attractiepark ligt en waar u tal van historische boten op ware grootte kunt zien.

Een bezoek aan Enkhuizen kunt u verder opwaarderen door de historische boot Bep Glasius te pakken door op en neer naar Stavoren te varen of naar Medemblik te gaan voor een bezoek aan Kasteel Radboud, de haven en op de historische stoomtrein naar Hoorn te stappen. Een andere aanrader zijn de Marker Wadden, maar om op deze eilanden in het Markermeer te komen moet u wel over de dijk vanaf Enkhuizen naar Lelystad rijden en daar op de boot stappen. Voordeel hiervan is dat u tussendoor kunt profiteren van de koopjes in het Batavia Outlet Center waar A-merken voor spotprijzen worden aangeboden. Ook kunt u een replica van het zeventiende-eeuwse schip de Batavia in de haven bewonderen.

Minder bekend is dat Noord-Holland niet alleen aan de Noordzee ligt, maar ook aan de Waddenzee. Op het voormalige eiland Wieringen in de Kop van Noord-Holland kunt u dagelijks het spel van eb en vloed en daarmee een droogvallende zee bewonderen. Of ga lekker sportvissen door in Den Oever op een boot te stappen! Houdt u meer van duinen en bos in combinatie met strand? Ga dan naar Schoorl en profiteer en passant van de Klimduin waar de kinderen rollebollend door het zand naar beneden roetsjen.

Uitjes in Noord-Holland

* Nemo Science Museum in Amsterdam

* Skaga Venture in Schagen

* Hoenderdaell Park in Anna Paulowna

* Sprookjeswonderland in Enkhuizen

* Marinemuseum in Den Helder

* De Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn

* De Zaanse Schans

 

Stacaravandealer in Noord-Holland

Kuiper Caravans is al jaren dé dealer van stacaravans en chalets in Noord-Holland. Daarbij hebben wij door de jaren heen een kort lijntje gecreëerd met de parkeigenaren en weten wij hoe, wat en waar ze de stacaravan of chalet geleverd willen hebben. Het contact verloopt gemakkelijk en snel. Heeft u kortom een stacaravanonderdeel of service nodig, dan zitten wij om de hoek! Profiteer van deze mogelijkheden en kom een keer bij ons langs in Waarland. 

 

 

Nieuwste aanbod
 • Noord-Holland
 • Noord-Holland
 • Noord-Holland
 • Noord-Holland
 • Noord-Holland
 • Noord-Holland
 • Noord-Holland
 • Noord-Holland
 • Noord-Holland
 • Noord-Holland
 • Noord-Holland
 • Noord-Holland
 • Noord-Holland
 • Noord-Holland
 • Noord-Holland
 • Noord-Holland

Gesprek aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan met onze specialisten.

Ons aanbod

Kuiper Caravans heeft een grote diversiteit in aanbod van occasions- en nieuwe chalets en stacaravans in elke prijsklasse. Daarbij zijn er ook modellen die geheel op maat gebouwd worden, zodat er altijd voldaan kan worden aan uw wensen.

Bekijk het aanbod

Service

Service staat bij Kuiper Caravans hoog in het vaandel en het serviceteam staat daarom altijd voor u klaar! Heeft u een vraag over uw stacaravan of chalet? Of is er iets dat wij voor u kunnen oplossen? Neem dan gerust contact met ons op.

Serviceformulier invullen

Vrije standplaats

Het team van Kuiper Caravans is continu op zoek voor zijn klanten naar vrije standplaatsen door heel Nederland! Laat daarom weten wat en waar u iets zoekt, zodat wij u geheel vrijblijvend een overzicht kunnen geven van de mogelijkheden.

Aanvragen standplaats

Aanbod van mooie merken

Zoekt u een Chalet, Stacaravan of Vrije kavel in Nederland?

Kuiper Caravans helpt u van A-Z!