Heeft u een vraag?

Service

Service voor Chalets en Stacaravans 

Al jaren bieden wij bij Kuiper Caravans service op diverse vlakken als het gaat om stacaravans en chalets. Dit kan zich uiten in het meedenken met onze klanten en het delen van kennis die wij hebben op recreatiegebied. Maar ook voor technische aspecten kunt u altijd bij ons terecht. 

Wij bieden u service op diverse vlakken: 

Bent u nieuw en wilt u alles vanaf de basis weten? Of bent u een ervaren recreant, maar wilt u toch voor de zekerheid iets checken? Bel of bericht ons gerust, zodat wij u verder kunnen helpen. Voordat u een chalet aanschaft is het altijd prettig om u goed te laten informeren en om ergens met uw vragen terecht te kunnen. Kuiper Caravans is bekend met alle merken stacaravan en chalets in Nederland. Heeft u een stacaravan om in te ruilen, dan weten wij de marktwaarde te benoemen en kunnen wij uw stacaravan daarbij inkopen óf inruilen voor een nieuw chalet. Daarbij werken wij met een professioneel transportbedrijf dat deskundig de chalets of stacaravans kan verwijderen, transporteren en plaatsen. 

Ook na de aanschaf van uw chalet bij Kuiper Caravans kunt u altijd bij ons terecht voor service. Onze servicemonteur kunt u bereiken via het serviceformulier. Hij kan u ook meer kan vertellen over het onderhoud en het winterklaar maken van het chalet. Heeft u onderdelen nodig, dan kunnen wij binnen ons netwerk kijken naar vervangende onderdelen in de stacaravan onderdelen shop. Wilt u uiteindelijk uw stacaravan of chalet verkopen, dan kunnen wij u hierin via Stacaravan Makelaar volledig ontzorgen! 

Heeft u service nodig? Neem contact op! 

Gesprek aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan met onze specialisten.

Ons aanbod

Kuiper Caravans heeft een grote diversiteit in aanbod van occasions- en nieuwe chalets en stacaravans in elke prijsklasse. Daarbij zijn er ook modellen die geheel op maat gebouwd worden, zodat er altijd voldaan kan worden aan uw wensen.

Bekijk het aanbod

Service

Service staat bij Kuiper Caravans hoog in het vaandel en het serviceteam staat daarom altijd voor u klaar! Heeft u een vraag over uw stacaravan of chalet? Of is er iets dat wij voor u kunnen oplossen? Neem dan gerust contact met ons op.

Serviceformulier invullen

Vrije standplaats

Het team van Kuiper Caravans is continu op zoek voor zijn klanten naar vrije standplaatsen door heel Nederland! Laat daarom weten wat en waar u iets zoekt, zodat wij u geheel vrijblijvend een overzicht kunnen geven van de mogelijkheden.

Aanvragen standplaats

Aanbod van mooie merken

Zoekt u een Chalet, Stacaravan of Vrije kavel in Nederland?

Kuiper Caravans helpt u van A-Z!