Heeft u een vraag?

Dubbel chalet

Dubbel chalet laten bouwen? 

Wilt u een occasion van het model dubbel chalet of wilt u een geschakeld chalet op maat laten bouwen in een Nederlandse fabriek? Kuiper Caravans heeft al jaren ervaring in het plaatsen van dubbele chalets op vakantieparken en campings en als mantelzorgwoning in een tuin. De dubbele chalets worden in 2 delen gebouwd, waardoor deze met de vrachtwagen vervoerd kunnen worden over de openbare weg en ter plaatse in elkaar gezet worden door het serviceteam van Kuiper Caravans! Door onze brede ervaring op diverse locaties kan een dubbele chalet altijd geplaatst worden: soms rijdend naar de juiste locatie en anders met een kraan. 

Wat voor soort chalet kunnen wij bouwen? 

Dubbel chalet in 5 stappen gebouwd 

 1. Plan een afspraak met één van onze specialisten op ons showterrein in Noord-Holland.

 2. Tijdens uw bezoek nemen wij uitgebreid de tijd voor u en kunnen wij verschillende varianten van stacaravans en chalets laten zien. Hier kunt u ideeën opdoen en adviezen inwinnen bij onze specialist. 

 3. Wij maken samen met u een concepttekening van uw droomchalet en geven u een offerte op maat. 

 4. Bent u tevreden over de concepttekening? Wij dragen de bouwtekening over aan de Nederlandse fabriek, waar u ook langs kunt gaan voor de inkleuring van de details van bijvoorbeeld de keuken, wandbekleding, buitenkleding, stekkerdozen etc. 

 5. Uw dubbele chalet wordt gebouwd en wij stellen u op de hoogte als hij af is: "Uw droomchalet is klaar om geplaatst te worden." Kuiper Caravans verzorgt het transport, plaatsen en (indien gewenst) het aansluiten van het chalet op de nutsvoorzieningen. 

Het moment is aangebroken, u kunt gaan genieten van uw droomchalet. Na het plaatsen van het chalet nog vragen of heeft u service nodig? Het team van Kuiper Caravans staat voor u klaar!

Nieuwste aanbod
 • Dubbel chalet
 • Dubbel chalet
 • Dubbel chalet
 • Dubbel chalet
 • Dubbel chalet
 • Dubbel chalet
 • Dubbel chalet
 • Dubbel chalet
 • Dubbel chalet
 • Dubbel chalet
 • Dubbel chalet
 • Dubbel chalet

Gesprek aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan met onze specialisten.

Ons aanbod

Kuiper Caravans heeft een grote diversiteit in aanbod van occasions- en nieuwe chalets en stacaravans in elke prijsklasse. Daarbij zijn er ook modellen die geheel op maat gebouwd worden, zodat er altijd voldaan kan worden aan uw wensen.

Bekijk het aanbod

Service

Service staat bij Kuiper Caravans hoog in het vaandel en het serviceteam staat daarom altijd voor u klaar! Heeft u een vraag over uw stacaravan of chalet? Of is er iets dat wij voor u kunnen oplossen? Neem dan gerust contact met ons op.

Serviceformulier invullen

Vrije standplaats

Het team van Kuiper Caravans is continu op zoek voor zijn klanten naar vrije standplaatsen door heel Nederland! Laat daarom weten wat en waar u iets zoekt, zodat wij u geheel vrijblijvend een overzicht kunnen geven van de mogelijkheden.

Aanvragen standplaats

Aanbod van mooie merken

Zoekt u een Chalet, Stacaravan of Vrije kavel in Nederland?

Kuiper Caravans helpt u van A-Z!