Heeft u een vraag?

Dubbel chalet

Dubbel chalet laten bouwen? 

Wilt u een occasion dubbel chalet of wilt u een geschakeld chalet op maat laten bouwen in een Nederlandse fabriek? Kuiper Caravans heeft al jaren ervaring in het plaatsen van dubbele chalets op vakantieparken, campings en als mantelzorgwoning in een tuin. De dubbele chalets worden in 2 delen gebouwd, waardoor deze met de vrachtwagen vervoerd kunnen worden over de openbare weg en ter plaatsen in elkaar gezet wordt door het service-team van Kuiper Caravans! Door de ervaring op diverse locaties kan een dubbele chalet rijdend geplaatst worden, maar ook met een kraan. 

Nieuwste aanbod
  • Dubbel chalet
  • Dubbel chalet
  • Dubbel chalet
  • Dubbel chalet
  • Dubbel chalet
  • Dubbel chalet

Gesprek aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan met onze specialisten.

Ons aanbod

Kuiper Caravans heeft een grote diversiteit in aanbod van occasions- en nieuwe chalets en stacaravans in elke prijsklasse. Daarbij zijn er ook modellen die geheel op maat gebouwd worden, zodat er altijd voldaan kan worden aan uw wensen.

Bekijk het aanbod

Service

Service staat bij Kuiper Caravans hoog in het vaandel en het serviceteam staat daarom altijd voor u klaar! Heeft u een vraag over uw stacaravan of chalet? Of is er iets dat wij voor u kunnen oplossen? Neem dan gerust contact met ons op.

Serviceformulier invullen

Vrije standplaats

Het team van Kuiper Caravans is continu op zoek voor zijn klanten naar vrije standplaatsen door heel Nederland! Laat daarom weten wat en waar u iets zoekt, zodat wij u geheel vrijblijvend een overzicht kunnen geven van de mogelijkheden.

Aanvragen standplaats

Aanbod van mooie merken

Zoekt u een Chalet, Stacaravan of Vrije kavel in Nederland?

Kuiper Caravans helpt u van A-Z!