Heeft u een vraag?

Serviceformulier

Servicemonteur stacaravans en chalets

Onze servicemonteurs in Noord-Holland staan altijd klaar voor de stacaravans en chalets die door Kuiper Caravans geleverd zijn. Of het nu gaat om een timmerman, een installateur voor uw geiser of cv of het nastellen van uw stacaravan of chalet: dat maakt voor ons niet uit. Daarbij is het ook mogelijk om voor onderdelen alvast te kijken bij onze stacaravan onderdelen. Ook is het altijd handig voor onze monteur om foto's met afmetingen toe te sturen van het defect, zodat wij in samenspraak met u op een efficiënte manier tot een oplossing komen. Deze afbeeldingen kunt u sturen naar service@kuipercaravans.nl

Heeft u een serviceklus die gedaan dient te worden, vul dan a.u.b. het serviceformulier in. Onze monteur neemt dan vervolgens contact met u op!

 

Persoonlijke gegevens
Naam: *
Adres: *
Postcode: *
Plaats: *
Telefoonnummer: *
E-mailadres: *
Uw stacaravan of chalet
Merk: *
Type: *
Bouwjaar / leverdatum: *
Chassisnummer: *

Het chassisnummer staat op uw factuur.

Foto's van storing of klacht:
A.u.b. sturen naar service@kuipercaravans.nl

De standplaats
Camping: *
Locatie nummer: *
Sleutel aanwezig bij: *
Serviceverzoek
Toelichting:
Velden met een * zijn verplicht

Gesprek aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan met onze specialisten.

Ons aanbod

Kuiper Caravans heeft een grote diversiteit in aanbod van occasions- en nieuwe chalets en stacaravans in elke prijsklasse. Daarbij zijn er ook modellen die geheel op maat gebouwd worden, zodat er altijd voldaan kan worden aan uw wensen.

Bekijk het aanbod

Service

Service staat bij Kuiper Caravans hoog in het vaandel en het serviceteam staat daarom altijd voor u klaar! Heeft u een vraag over uw stacaravan of chalet? Of is er iets dat wij voor u kunnen oplossen? Neem dan gerust contact met ons op.

Serviceformulier invullen

Vrije standplaats

Het team van Kuiper Caravans is continu op zoek voor zijn klanten naar vrije standplaatsen door heel Nederland! Laat daarom weten wat en waar u iets zoekt, zodat wij u geheel vrijblijvend een overzicht kunnen geven van de mogelijkheden.

Aanvragen standplaats

Aanbod van mooie merken

Zoekt u een Chalet, Stacaravan of Vrije kavel in Nederland?

Kuiper Caravans helpt u van A-Z!