Heeft u een vraag?

Chalet

Niet gevonden wat u zoekt?

Plaats dan een zoekopdracht

Chalet kopen voor vaste standplaats in Nederland

Wilt u een chalet kopen met of zonder standplaats in Nederland? Kuiper Caravans biedt prachtige chalets met standplaatsen door heel Nederland aan. Van kleine tot grote chalets en van een basisuitvoering tot een ontzettend luxueus model op maat: wij bieden het allemaal!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een een kijkje bij ons aanbod hierboven. Vragen over een specifiek chalet of wilt u meer weten over onze vrije standplaatsen? Neem dan gerust contact met ons op. Service en klantgerichtheid staan hoog bij ons in het vaandel en daarom staan we altijd voor u klaar! Bij ons kunt u terecht met de meest uiteenlopende vragen en verzoeken. Wij horen graag van u. 

Chalets te koop met of zonder standplaats

Ben u op zoek naar een chalet met of zonder standplaats in Nederland? Wij zijn leverancier van chalets, maar kijken ook met u mee voor een vrije standplaats binnen de landsgrenzen! Als ervaren en betrouwbaar bedrijf werken wij al jaren samen met ontzettend veel vakantielocaties door heel Nederland en van dat netwerk kunt u profiteren. Daarbij bieden wij standplaatsen én jaarplaatsen op campings, waterparken, recreatieparken, speciale chalet parken, vakantieparken en bungalowparken. 

Bij ons kunt u terecht voor plaatsen in Noord-Holland, Friesland, Zeeland en nog veel meer door heel Nederland. Ons huidige aanbod is ontzettend groot en blijft alleen maar groeien. Houd onze website in de gaten voor alle up-to-date locaties. 

Chalets van diverse materialen, merken en groottes

Als leverancier hebben wij een ontzettend breed aanbod van verschillende soorten chalets. Maar wij zijn meer dan dat! Wij zorgen er niet alleen voor dat u het chalet krijgt dat het beste bij u past wanneer u weet wat u wilt, maar ook wanneer u dat niet weet. Met ons advies vindt u precies wat u nodig heeft, ook als u nog niet weet wat u precies zoekt. 

Maar onze service biedt meer dan dat. Wij begeleiden namelijk de verkoop niet alleen tot in de puntjes, maar ook daarna staan we voor u klaar voor al uw vragen en verzoeken. Wij zijn er om uw vakanties mooier, beter en zorgeloos te maken.

Chalets huren in Noord-Holland, Friesland en meer!

Niet alleen voor de koop en verkoop van chalets kunt u ons benaderen, maar ook voor het huren van de accommodaties kunt u bij ons altijd terecht. Wij bieden hiervoor ook locaties door heel Nederland aan. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

U kunt ons bereiken via de mail op info@kuipercaravans.nl en via de telefoon op +31 (0)226 74 52 62. Wij staan tijdens kantooruren altijd voor u klaar voor al uw vragen en verzoeken. Wij helpen u graag verder!

Ons aanbod

Kuiper Caravans heeft een grote diversiteit in aanbod van occasions- en nieuwe chalets en stacaravans in elke prijsklasse. Daarbij zijn er ook modellen die geheel op maat gebouwd worden, zodat er altijd voldaan kan worden aan uw wensen.

Bekijk het aanbod

Service

Service staat bij Kuiper Caravans hoog in het vaandel en het serviceteam staat daarom altijd voor u klaar! Heeft u een vraag over uw stacaravan of chalet? Of is er iets dat wij voor u kunnen oplossen? Neem dan gerust contact met ons op.

Serviceformulier invullen

Vrije standplaats

Het team van Kuiper Caravans is continu op zoek voor zijn klanten naar vrije standplaatsen door heel Nederland! Laat daarom weten wat en waar u iets zoekt, zodat wij u geheel vrijblijvend een overzicht kunnen geven van de mogelijkheden.

Aanvragen standplaats

Aanbod van mooie merken