Heeft u een vraag?

Watersportcamping Lutjestrand

Watersportcamping Lutjestrand in Westerland staat voor het beste van Noord-Holland

Stichting Watersportcamping Lutjestrand in Westerland is een kleinschalige camping met diverse standplaatsen voor een stacaravan of chalet in Noord-Holland. Heeft uzelf een stacaravan op deze camping en wilt u deze op de plek te koop aanbieden of wilt u uw stacaravan vernieuwen? Neem dan vrijblijvend een keer contact met ons op. 

De camping bevindt zich in de omgeving van Wieringen wat een voormalig Waddeneiland is geweest. Hierdoor is er een prachtig afwisselend en authentiek landschap ontstaan. U kunt uw neus ophalen aan de waddenkust of een tocht maken langs oude boerderijen en mooie lanen in de kleine dorpjes Oosterland en Stroe. Drink meteen een kopje koffie 'Bij Ons Thuys'. Een 'rondje over het eiland' is prima binnen een dag te doen!

Waterbeleving pur sang

De camping bevindt zich aan het Lutjestrand wat een paradijs is voor surfers, ook is het mogelijk in de mooie maanden heerlijk in het Amstelmeer te zwemmen. Daarnaast kunt u in de haven van Den Oever een (middag)dagje of op het water boeken. Dat houdt in heerlijk sportvissen of zeehonden spotten, met vooraf of na afloop een kakelvers visje eten naast de visafslag.

Andere tips voor dagtrips

Wilt u uitgebreid winkelen of culinair genieten? Ga dan naar Den Helder en bezoek en passant het Marinemuseum met zijn historische (onderzee)boten. Of bezoek het pittoreske Schagen waar het op de Markt altijd gezellig is. Wilt u dichter bij de camping winkelen? Ook het nabijgelegen Anna Paulowna en Wieringerwerf hebben een winkelbestand!

Houdt u van spanning en actie? Ga dan paintballen bij Eendracht Adventures in Wieringerwaard. Of bezoek SkagaVenture in Schagen met zijn overdekte kartbaan, talloze trampolines en Virtual Reality-rooms waar u met rode wangen van alle moves op het scherm uw game-skills kunt verbeteren. Daarnaast is het leuk om met kinderen tot pakweg twaalf jaar naar Enkhuizen te gaan en daar een bezoek te brengen aan Sprookjeswonderland. Hier komen niet alleen sprookjes tot leven maar er zijn ook attracties voor de kleintjes. Houdt u tenslotte van dieren? Ga dan langs bij Landgoed Hoenderdaell en bekijk daar de leeuwen en tijgers en andere imposante dieren die hier worden gehouden!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! 

 

Watersportcamping Lutjestrand
Lutjeweg 3
1778 LB Westerland
Noord-Holland
Nieuwste aanbod
  • Watersportcamping Lutjestrand
  • Watersportcamping Lutjestrand
  • Watersportcamping Lutjestrand
  • Watersportcamping Lutjestrand
  • Watersportcamping Lutjestrand
  • Watersportcamping Lutjestrand