Heeft u een vraag?

Waterpark de Koggeplaet

Waterpark de Koggeplaet: prachtplek aan het grootste meer van Friesland

Wilt u uw chalet te koop zetten bij Waterpark De Koggeplaet in Elahuizen? Stacaravan Makelaar is al jaren dé makelaar van stacaravan en chalets in Friesland. 

Waterpark De Koggeplaet net buiten het dorpje Elahuizen ligt op een unieke, bijna idyllische, plek direct aan het grootste meer van Friesland: de Fluessen en het Heegermeer dat tezamen een grote waterplas vormt. Voor de watersporter die van rust en ruimte houdt is dit dé ideale uitvalsbasis. De Koggeplaet bestaat, behalve uit een mooi beschutte jachthaven, ook uit een park met zo’n 70 Lakehouses, Havenstudio’s, houten Cottages en nieuw te ontwikkelen Marina Houses.

Jachthaven de Koggeplaet in Elahuizen

De jachthaven ligt direct aan de grootste meren van Friesland: de Fluessen en het Heegermeer. U hoeft dus niet eerst door kanalen en vaarten te laveren en van bruggen heeft u al helemaal geen last. Bovendien heeft u zelfs in het hoogseizoen nog volop de ruimte op deze grote meren. En wilt u naar het IJsselmeer, dan kunt u bij Stavoren of Workum het ruime sop kiezen.

De jachthaven beschikt over circa 140 ligplaatsen van 7 tot 12 meter en een aantal kadeplaatsen voor schepen tot ca 20 meter. Ook beschikken we over een trailerhelling (voor kleinere open bootjes) en direct aan het meer is een slipplaats voor catamarans gesitueerd. Kleine (zeil)bootjes kunnen direct naast de trailerhelling op de wal een plekje vinden.
Op de kopse kanten van de steigers treft u watertappunten en elektra-aansluitingen aan. De jachthaven is goed beschut door een prachtige rij bomen en door het ontbreken van loodsen en een vaste kraan ligt u in een fraaie natuurlijke omgeving.Dankzij het gemoedelijke en beschutte karakter is de haven met name ook bij gezinnen populair. Verder beschikt de jachthaven over een sanitair gebouw met meerdere douches en wc’s.

Neem vrijblijvend contact op!

 

Waterpark de Koggeplaet
Mardijk 3
8581 KG Elahuizen
Friesland
Nieuwste aanbod
  • Waterpark de Koggeplaet
  • Waterpark de Koggeplaet
  • Waterpark de Koggeplaet
  • Waterpark de Koggeplaet
  • Waterpark de Koggeplaet
  • Waterpark de Koggeplaet
  • Waterpark de Koggeplaet
  • Waterpark de Koggeplaet