Heeft u een vraag?

Recreatiepark de Wite Burch

Camping De Wite Burch in Friesland

Een onvergetelijke gezinsvakantie wacht op u op familiecamping De Wite Burch, gelegen in het prachtige Gaasterland! Deze camping biedt een warm welkom aan iedereen, van de allerkleinsten tot jongeren, ouders en zelfs grootouders. Op familiecamping De Wite Burch is er altijd iets te beleven, te ontdekken, te bewonderen of te proeven. Het park biedt verzorgde huurkavels aan, gelegen op een terrein met natuurlijke glooiingen en gevarieerde beplanting, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor uw chalet of stacaravan. De kavels zijn onlangs vernieuwd en variëren in oppervlakte van 150m² tot 400m². Hier kunt u het moderne leven ervaren in een prachtige natuurlijke omgeving!

Familiecamping in Friesland bij Bakhuizen

Veel gasten waarderen de rust op de camping enorm. Er is een groeiende vraag naar ongestoord recreëren in de natuur, waarbij men de moderne voorzieningen van thuis kan ervaren op de camping. De Wite Burch speelt in op deze behoefte door moderne nutsvoorzieningen aan te bieden, zoals 16A elektriciteit, water, televisie, riolering en een propaangasnetwerk op het hele terrein. Daarnaast is er Wifi-internet beschikbaar, zodat u verbonden kunt blijven met de buitenwereld, maar alleen als u dat wenst natuurlijk. U bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen bij de beschikbare standplaatsen.

Standplaatsen op de camping voor het gehele jaar

Wat betreft verblijfsmogelijkheden is het park het hele jaar geopend, maar overnachten is alleen toegestaan van 15 maart tot 31 oktober. Dit betekent dat u gedurende deze periode kunt genieten van een heerlijk verblijf op de camping, omringd door de prachtige natuur van Gaasterland. Of u nu kiest voor een kort weekendje weg, een langere vakantie of zelfs een seizoensverblijf, De Wite Burch biedt voor ieder wat wils.

Activiteiten voor jong en oud op de camping

Tijdens uw verblijf op De Wite Burch kunt u genieten van de vele faciliteiten en activiteiten die de camping te bieden heeft. Er is een uitgebreid animatieprogramma voor kinderen van alle leeftijden, waardoor zij zich geen moment zullen vervelen. Van knutselochtenden en sporttoernooien tot spannende speurtochten, er is altijd iets leuks te doen. Ook voor volwassenen worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals gezellige barbecue-avonden, wandel- en fietsroutes door de prachtige omgeving en gezamenlijke uitstapjes naar bezienswaardigheden in de buurt.

Camping bij het IJsselmeer

Voor de waterliefhebbers is er op De Wite Burch ook genoeg te beleven. Daarnaast is er een voldoende water beschikbaar voor degenen die graag een hengel uitgooien en is het nabijgelegen IJsselmeer perfect voor watersport

Chalet of stacaravan op Camping De Wite Burch

Heeft u interesse in een stacaravan of chalet op deze camping? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

 

Recreatiepark de Wite Burch
Wite Burch 7
8574 VC Bakhuizen
Friesland
Nieuwste aanbod
  • Recreatiepark de Wite Burch
  • Recreatiepark de Wite Burch
  • Recreatiepark de Wite Burch
  • Recreatiepark de Wite Burch
  • Recreatiepark de Wite Burch
  • Recreatiepark de Wite Burch
  • Recreatiepark de Wite Burch
  • Recreatiepark de Wite Burch