Heeft u een vraag?

Recreatiepark de Luwe Stek

Recreatiepark de Luwe Stek in Waarland

Recreatiepark De Luwe Stek in Waarland, Noord-Holland heeft regelmatig standplaatsen voor een chalet of stacaravan te koop bij Kuiper Caravans. Heeft u een verouderde chalet of stacaravan op Recreatiepark De Luwe Stek en wilt u deze door een professioneel bedrijf laten vernieuwen? Kom dan een keer bij ons langs! 

Recreatiepark De Luwe Stek biedt ruime jaarplaatsen voor stacaravans en chalets en is een uitstekende keuze voor gezinnen. Dit groene park ligt in een aantrekkelijke omgeving in de Kop van Noord-Holland, tussen de steden Alkmaar en Schagen. Het park is gelegen in het hart van West-Friesland, op gelijke afstand van de Noordzee en het IJsselmeer. Hier kunt u samen met uw gezin genieten van een typisch Nederlands landschap: rustiek, idyllisch en bovenal oer-Hollands.

Recreatiepark in de Kop van Noord-Holland

De omgeving van het park is uniek vanwege de prachtige polders en is ideaal om te fietsen of te varen. Dit is dé manier om kennis te maken met het vlakke landschap en de gemoedelijke mensen. Er zijn talloze fietsroutes in de omgeving van het park en u kunt gemakkelijk een bootje huren om de wateren te verkennen.
Op recreatiepark De Luwe Stek zijn er ruime jaarplaatsen beschikbaar voor stacaravans en chalets. Het park is zeer geschikt voor gezinnen en biedt verschillende voorzieningen en activiteiten voor jong en oud. U kunt bijvoorbeeld een duik nemen in het zwembad of ontspannen in de sauna. Voor kinderen is er een speeltuin en een animatieteam dat tijdens de vakantieperiodes leuke activiteiten organiseert.

Chalet of stacaravan op recreatiepark in Noord-Holland

Als u op zoek bent naar een stacaravan of chalet, dan bent u bij De Luwe Stek aan het juiste adres. Het park biedt verschillende modellen aan die volledig naar uw wensen kunnen worden aangepast. Zo kunt u kiezen uit een model met vaste meubels of juist een model waarbij u zelf de indeling en inrichting bepaalt. Er zijn verschillende prijsklassen beschikbaar, vanaf €29.950,-. Het is zelfs mogelijk om uw huidige stacaravan, chalet of tour-caravan in te ruilen.

Meer informatie over de standplaatsen op Recreatiepark de Luwe Stek

Als u vragen heeft of graag eens vrijblijvend een kijkje wilt nemen naar de mogelijkheden, dan kunt u altijd contact opnemen met De Luwe Stek. Het vriendelijke personeel staat voor u klaar en vertelt u graag meer over het park en de mogelijkheden. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken voor een bezichtiging van het park en de beschikbare stacaravans en chalets.

Kortom, als u op zoek bent naar een gezinspark met ruime jaarplaatsen voor stacaravans en chalets, dan is Recreatiepark De Luwe Stek een uitstekende keuze. Het park ligt in een prachtige omgeving in de Kop van Noord-Holland en biedt verschillende voorzieningen en activiteiten voor jong en oud. U kunt hier genieten van rust, ruimte en de typisch Hollandse omgeving.

Contact met Kuiper Caravans

Interesse in een chalet of stacaravan op deze camping in Noord-Holland? Neem dan gerust contact op met Kuiper Caravans! Wij staan graag voor u klaar om voor uw de beste vakantiehuisjes te vinden.

 

Recreatiepark de Luwe Stek
Hogebrugweg 11
1738 JW Waarland
Noord-Holland
Nieuwste aanbod
  • Recreatiepark de Luwe Stek
  • Recreatiepark de Luwe Stek
  • Recreatiepark de Luwe Stek
  • Recreatiepark de Luwe Stek
  • Recreatiepark de Luwe Stek
  • Recreatiepark de Luwe Stek
  • Recreatiepark de Luwe Stek
  • Recreatiepark de Luwe Stek