Heeft u een vraag?

Recreatiepark De Hoflee

Recreatiepark de Hoflee

Recreatiepark de Hoflee is een idyllische plek gelegen aan de prachtige Kagerplassen. Het park heeft een eigen jachthaven en talloze mogelijkheden voor watersportliefhebbers. Of u nu uw chalet wilt verkopen of op zoek bent naar een standplaats met een stacaravan of chalet te koop op eigen grond in Zuid-Holland: wij staan voor u klaar!

Recreatiepark aan de Kagerplassen

De locatie van Recreatiepark de Hoflee is werkelijk uniek. Gelegen aan de oevers van de Kagerplassen biedt het park directe toegang tot het water en een eigen jachthaven. Zeilers, vaarders en watersportliefhebbers kunnen hier allemaal hun hart ophalen. De mogelijkheden hier zijn eindeloos! Of u nu wilt zeilen, motorboot varen, kanoën, roeien, waterskiën of suppen: het kan allemaal. De prachtige omgeving van de Kagerplassen is ook perfect voor wandelen en fietsen. Daarbij is het karakteristieke dorp Warmond en zijn gezellige kern met restaurants, winkels en een supermarkt op een steenworp afstand te vinden.

Voor degenen die verlangen naar zon, zee en strand is Recreatiepark de Hoflee een perfecte uitvalsbasis. De bekende badplaatsen Noordwijk aan Zee en Katwijk aan Zee liggen zijn binnen een kwartier autorijden te bereiken. Hier kunt u genieten van de prachtige boulevards en stranden en heerlijk ontspannen. 

Perfecte recreatiepark voor vakantiegangers uit Amsterdam en Den Haag

De ligging van Recreatiepark de Hoflee is ook uiterst gunstig voor mensen die regelmatig naar Amsterdam of Den Haag reizen. De snelwegen A4 en A44 zijn gemakkelijk bereikbaar, evenals het NS-station Sassenheim voor het openbaar vervoer. Dit maakt het park een ideale uitvalsbasis voor zowel recreatie als werk.

Het hele jaar door geopend, biedt Recreatiepark de Hoflee de mogelijkheid om 365 dagen per jaar te recreëren. Het park heeft een centrale plaats voor het afval en achter de slagboom is er een parkeerplaats voor alle bewoners. Bovendien zijn er in de jachthaven ligplaatsen te koop of te huur voor boten in alle maten. Het park is hierdoor ook ideaal voor bootliefhebbers.

Belangrijke informatie over dit recreatiepark bij de Kagerplassen

Belangrijk om te weten is dat permanente bewoning of een inschrijfadres niet is toegestaan op Recreatiepark de Hoflee. Het park is bedoeld voor recreatief gebruik en biedt een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving. De parkkosten van de Vereniging van Eigenaren (VvE) bedragen ongeveer €1200,- per jaar, wat bijdraagt aan het onderhoud en de faciliteiten van het park.

Als u interesse heeft in een chalet te koop zetten op Recreatiepark de Hoflee of op zoek bent naar een standplaats met een stacaravan of chalet te koop op eigen grond in Zuid-Holland, kunt u contact met ons opnemen.

Belangrijk om te weten:

 • Permanente bewoning of een inschrijfadres is niet mogelijk op dit park. 
 • Recreatiepark de Hoflee is het hele jaar geopend en kan dus 365 dagen gerecreëerd worden 
 • Er is een centrale plaats voor het afval
 • Achter de slagboom van het park is er een parkeerplaats
 • In de jachthaven zijn ligplaatsen te koop of te huur voor de boot
 • De parkkosten van deze Vve zijn ongeveer €1200,- per jaar

Interesse in een chalet of stacaravan van Kuipers Caravans

Heeft u interesse of wilt u meer informatie over een chalet of stacaravan op Recreatiepark de Hoflee? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder. 

Contact opnemen kan via de mail: info@kuipercaravans.nl of over de telefoon: +31 (0)226-745262

 

Recreatiepark De Hoflee
Wasbeeklaan 9
2361 HG Warmond
Zuid-Holland
Nieuwste aanbod
 • Recreatiepark De Hoflee
 • Recreatiepark De Hoflee
 • Recreatiepark De Hoflee
 • Recreatiepark De Hoflee
 • Recreatiepark De Hoflee
 • Recreatiepark De Hoflee
 • Recreatiepark De Hoflee
 • Recreatiepark De Hoflee