Heeft u een vraag?

Recreatiepark Burghorn in Schagen

Recreatiepark Burghorn in Schagen biedt topkwaliteit

Camping Burghorn is een prachtig vakantiepark gelegen op een terrein van maar liefst 14 hectare. Het park is geopend van 1 april tot 31 oktober en biedt gasten veel vakantieplezier en comfort. Een van de kenmerken van deze camping zijn de ruime stacaravanplaatsen van diverse afmetingen, die allemaal voorzien zijn van: water, 16 Ampère elektravoorziening, riolering en CAI (Centrale Antenne Inrichting). Driekwart van de camping heeft zelfs een vaste gasaansluiting!

Een ander voordeel van Camping Burghorn is dat de parkeerplaatsen zich dicht bij de stacaravans bevinden, op loopafstand welteverstaan. Ondertussen is het park zelf wel autovrij! Dit zorgt voor een veilige en rustige omgeving waarin kinderen vrij kunnen spelen en gasten kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving zonder gestoord te worden door autoverkeer.

Veel faciliteiten op deze mooie camping in Noord-Holland

Voor de dagelijkse boodschappen is er een bakker aanwezig op de zaterdag vanaf Hemelvaart en in de zomervakantie van Nederland Noord zelfs 5 dagen per week. Dit zorgt ervoor dat gasten van Camping Burghorn altijd vers brood en andere lekkernijen kunnen halen zonder het park te hoeven verlaten.

Tijdens de vakantieperiode is er ook een recreatieteam present op de camping, evenals in de weekeinden van Hemelvaart en Pinksteren. Dit team organiseert diverse activiteiten en entertainment voor zowel jong als oud, waaronder sporttoernooien, knutselactiviteiten, spelletjes en avondshows. Hierdoor is er altijd iets te doen en kunnen gasten genieten van een gezellige en levendige sfeer op de camping.

Honden toegestaan op deze heerlijke camping

Voor gasten die hun trouwe viervoeter mee willen nemen op vakantie is er goed nieuws! Honden zijn toegestaan op Camping Burghorn, mits ze aangelijnd zijn. Dit betekent dat gasten hun geliefde huisdier kunnen meenemen en kunnen genieten van de prachtige natuurrijke omgeving rondom de camping.

Kortom, Camping Burghorn biedt gasten veel comfort en plezier tijdens hun verblijf. Met ruime stacaravanplaatsen, vaste gasaansluitingen, een autovrij park, een bakker voor de dagelijkse boodschappen en een recreatieteam voor vermaak, is er altijd iets te beleven op deze gezellige camping. Of u nu wilt genieten van de rust en de natuur of juist actief wilt deelnemen aan de activiteiten, Camping Burghorn heeft voor ieder wat wils.

Maak van uw vakantie een onvergetelijke ervaring op deze prachtige camping!

De stad Schagen staat ook voor kwaliteit

Niet alleen de camping, maar ook Schagen zelf biedt de nodige kwaliteit. De Markt is een bruisend stadshart met niet alleen hoogstaande horeca en restaurants, maar waar ook van alles wordt georganiseerd. Paasvee, de harddraverij, de West-Friese markten en het Poppodium: het is maar een greep uit de veel activiteiten in het historische centrum van Schagen. Daarnaast heeft de stad een rijk en veelzijdig winkelbestand.

SkagaVenture

SkagaVenture is een feest voor jong en ouder. Zo is er op de benedenverdieping een kartbaan van maar liefst 350 meter lengte. Milieuvriendelijk bovendien, want de kartwagens zijn elektrisch. Op de bovenverdieping kunt u in de Arcadehal de lasertagarena betreden. Weet wel waar u aan begint, want u kunt hier tegen teamgenoten maar ook tegen onbekend 'virtual' gevaar strijden daar op de plek van SkagaVenture vroeger een chemische fabriek stond… Ook is er een Virtual Reality Room waar u met driehonderd kilometer per uur in een Formule 1-wagen kunt racen, van een zwarte piste af kunt skiën, over een plank op grote hoogte kunt lopen of op zombies kunt schieten. Maar op deze etage kunt u ook oldschool poolen, darten, airhockey spelen of je uitleven op een flipperkast of andere retro game kasten. Gezelligheid gegarandeerd, omdat de horeca in het midden gepositioneerd is. De beleving vindt dus overal rondom je plaats.

Voor de wat jongere kinderen is er in SkagaVenture een groots trampolinepark. En groots mag je hier in hoofdletters schrijven, want het omvat ruim duizend vierkante meter! U kunt hier allerlei balspelen doen (de zogeheten dodgeball arena), er is een apart gedeelte voor de meer geoefende trampolinespringers, er zijn zogeheten dunkzones voor de kids met meer lef, u mag er allerlei reactiespelen uitoefenen en er zijn zogeheten tumble lanes waar u dus de ruimte hebt om allerlei valtechnieken eigen te maken. Verder is er ook nog een ninjacourse voor wie wel van een gymnastieke uitdaging houdt en er zijn heel veel vrije springzones.

Tenslotte heeft SkagaVenture voor de kinderen een indoor jungle speeltuin met onder meer een uitdagende klimvulkaan en een hoge glijbaan.

Overigens is SkagaVenture niet het enige spel- en speelparadijs van Schagen. In de stad zit ook een Monkey Town: een indoor speelparadijs met volop op klim-, klauter- en springuitdagingen voor de kids.

Contact over stacaravan of chalet op deze camping

Bent u helemaal overtuigd en wilt u graag een chalet of stacaravan op deze camping? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? In beide gevallen bent u bij Kuiper Caravans aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Recreatiepark Burghorn in Schagen
Oudedijk1
1742 NH Schagen
Noord-Holland
Nieuwste aanbod
  • Recreatiepark Burghorn in Schagen
  • Recreatiepark Burghorn in Schagen
  • Recreatiepark Burghorn in Schagen
  • Recreatiepark Burghorn in Schagen
  • Recreatiepark Burghorn in Schagen
  • Recreatiepark Burghorn in Schagen