Heeft u een vraag?

Recreatiepark Burghorn in Schagen

Recreatiepark Burghorn in Schagen

Camping Burghorn is een prachtig vakantiepark gelegen op een terrein van maar liefst 14 hectare. Het park is geopend van 1 april tot 31 oktober en biedt gasten veel vakantieplezier en comfort. Een van de kenmerken van deze camping zijn de ruime stacaravan plaatsen van diverse afmetingen, die allemaal voorzien zijn van: water, 16 Ampère elektra, riolering, CAI (Centrale Antenne Inrichting) en driekwart van de camping heeft zelfs een vaste gasaansluiting.

Een ander voordeel van Camping Burghorn is dat de parkeerplaatsen zich dichtbij de stacaravans bevinden, op loopafstand. Ondertussen is het park zelf wel autovrij! Dit zorgt voor een veilige en rustige omgeving waarin kinderen vrij kunnen spelen en gasten kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving zonder gestoord te worden door autoverkeer.

Faciliteiten op de camping in Noord-Holland

Voor de dagelijkse boodschappen is er een bakker aanwezig op zaterdag vanaf Hemelvaart en in de vakantie van Nederland Noord zelfs 5 dagen per week. Dit zorgt ervoor dat gasten van Camping Burghorn altijd vers brood en andere lekkernijen kunnen halen zonder het park te hoeven verlaten.

Tijdens de vakantieperiode is er ook een recreatieteam aanwezig op de camping, evenals in de weekeinden van Hemelvaart en Pinksteren. Dit team organiseert diverse activiteiten en entertainment voor zowel jong als oud, waaronder sporttoernooien, knutselactiviteiten, spelletjes en avondshows. Hierdoor is er altijd iets te doen en kunnen gasten genieten van een gezellige en levendige sfeer op de camping.

Honden toegestaan op deze heerlijke camping

Voor gasten die hun trouwe viervoeter mee willen nemen op vakantie is er goed nieuws! Honden zijn toegestaan op Camping Burghorn, mits ze aangelijnd zijn. Dit betekent dat gasten hun geliefde huisdier kunnen meenemen en kunnen genieten van de prachtige natuurrijke omgeving rondom de camping.

Kortom, Camping Burghorn biedt gasten veel comfort en plezier tijdens hun verblijf. Met ruime stacaravan plaatsen, vaste gasaansluitingen, een autovrij park, een bakker voor de dagelijkse boodschappen en een recreatieteam voor vermaak, is er altijd iets te beleven op deze gezellige camping. Of je nu wilt genieten van de rust en de natuur of juist actief wilt deelnemen aan de activiteiten, Camping Burghorn heeft voor ieder wat wils.

Maak van uw vakantie een onvergetelijke ervaring op deze prachtige camping!

Contact over stacaravan of chalet op deze camping

Bent u helemaal overtuigd en wilt u graag een chalet of stacaravan op deze camping? Of wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden? In beide gevallen bent u bij Kuiper Caravans aan het juiste adres! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

 

Recreatiepark Burghorn in Schagen
Oudedijk1
1742 NH Schagen
Noord-Holland
Nieuwste aanbod
  • Recreatiepark Burghorn in Schagen
  • Recreatiepark Burghorn in Schagen
  • Recreatiepark Burghorn in Schagen
  • Recreatiepark Burghorn in Schagen
  • Recreatiepark Burghorn in Schagen
  • Recreatiepark Burghorn in Schagen