Heeft u een vraag?

Recreatiecentrum Mounewetter

Recreatiecentrum Mounewetter: Friese pleisterplaats dicht bij de ‘elf steden’

Recreatiecentrum Mounewetter is een prachtige vakantiepark in het schitterende Friesland! Kuiper Caravans heeft hier een ruime vrije kavel waarop we een stacaravan of chalet voor u kunnen plaatsen van maximaal 11.00 x 3.70 meter. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden hiervoor? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Camping in Friesland met vrije standplaatsen

Deze camping is gelegen in een schitterend Fries landschap dicht bij de beroemde historische Friese ‘elf steden’ en de imposante Afsluitdijk.

Recreatiecentrum Mounewetter is de leukste camping in Friesland met een eigen zwembad! Dit vakantieadres is centraal gelegen in het dorp Witmarsum en biedt u daarmee een perfecte uitvalsbasis voor een geslaagde vakantie.

Kom kamperen op onze camping aan de Elfstedenroute, waar u vrij toegang heeft tot het mooiste zwembad van Friesland: Zwembad Mounewetter, dat zich naast de camping bevindt. Het professionele recreatieteam zorgt in het hoogseizoen voor een compleet en onvergetelijk verblijf voor u en uw kinderen. Fan herte wolkom! (dat is 'van harte welkom' in het Fries)

Over de omgeving van de camping voor de chalets en de stacaravans

Recreatiecentrum Mounewetter is gelegen in een prachtige omgeving in Friesland. Met haar rijke historie, schilderachtige dorpjes en weidse landschappen is Friesland sowieso al een ideale vakantiebestemming voor natuurliefhebbers, watersporters en cultuurliefhebbers. Deze camping ligt echter ook nog eens op korte afstand van de bekende Elfstedenroute, waar u de beroemde steden zoals Leeuwarden, Sneek en Franeker kunt ontdekken. Ook de indrukwekkende Afsluitdijk, die Nederland beschermt tegen de kracht van de zee, is vlakbij. Op de camping zelf kunt u echter ook genieten van al het moois dat Friesland te bieden heeft.

Bij Camping Mounewetter bent u namelijk verzekerd van een comfortabel verblijf. Er zijn ruime vrije kavels waarop u uw eigen, bij Kuiper Caravans gekochte, model kunt plaatsen. De kavels zijn geschikt voor modellen van maximaal 11.00 x 3.70 meter, zodat u voldoende ruimte heeft voor uw vakantieverblijf. Ook zijn de kavels voorzien van alle benodigde aansluitingen, zoals elektriciteit, water en riolering, zodat u kunt genieten van alle gemakken tijdens uw verblijf. Bovendien biedt de camping gratis Wi-Fi aan , zodat u altijd verbonden kunt blijven met het thuisfront.

Recreatiecentrum Mounewetter heeft een parel van een zwembad

De camping herbergt een zwembad, Zwembad Mounewetter. Dit prachtige zwembad is het mooiste zwembad van Friesland en biedt volop waterpret voor jong en oud. Met een groot verwarmd buitenbad, een peuterbad en diverse glijbanen is er voor ieder wat wils. Terwijl de kinderen zich vermaken in het water, kunt u heerlijk ontspannen op het zonneterras of een verfrissend drankje drinken op het terras van de gezellige horecagelegenheid.

Fan herte wolkom!

 

Recreatiecentrum Mounewetter
Mouneplein 1
8748 DT Witmarsum
Friesland
Nieuwste aanbod
  • Recreatiecentrum Mounewetter
  • Recreatiecentrum Mounewetter
  • Recreatiecentrum Mounewetter
  • Recreatiecentrum Mounewetter
  • Recreatiecentrum Mounewetter
  • Recreatiecentrum Mounewetter
  • Recreatiecentrum Mounewetter
  • Recreatiecentrum Mounewetter
  • Recreatiecentrum Mounewetter
  • Recreatiecentrum Mounewetter