Heeft u een vraag?

Park de Randstad

Beleef het beste van ‘beide werelden’ op Recreatiepark de Randstad in Moerkapelle

Recreatiepark de Randstad in Moerkapelle, Zuid-Holland is een park met eigen grond en mogelijk standplaatsen voor een chalet of stacaravan die te koop staat bij Kuiper Caravans. Staat u al op een vaste plaats op dit park? Inkoop of inruil van uw stacaravan of chalet is ook mogelijk bij Kuiper Caravans! 

Recreatiepark de Randstad is een vakantiepark dat het hele jaar geopend is en waar permanente bewoning mogelijk is. Het is een rustig park in een mooie, landelijke omgeving. Tegelijkertijd ligt het park op 15 minuten van Den Haag en 5 minuten van Gouda. Er zijn winkels en een restaurant op maar 5 minuten van de locatie gesitueerd. 

Gouda

De prachtige, middeleeuwse binnenstad van Gouda kent een rijke geschiedenis. Met prachtige gevels, grachtjes, hofjes en een van de meest iconische kaasmarkten ter wereld is Gouda met recht een charmante en authentieke stad. Doe handjeklap op de Gouda Kaasmarkt, shop in de Goudse straatjes of strijk neer op een van de vele gezellige terrasjes. Of bezoek de Middeleeuwse Sint-Jans kerk of breng een bezoek aan de bekende siroopwafelgabriek.

Den Haag

De Hofstad behoeft geen introductie, maar Madurodam en het parlementsgebouw zijn een must see. Of reis nog even wat verder naar het Scheveningse strand!

 

 

Park de Randstad
Bredeweg 66B
2752 AB Moerkapelle
Zuid-Holland
Nieuwste aanbod
  • Park de Randstad
  • Park de Randstad
  • Park de Randstad
  • Park de Randstad
  • Park de Randstad
  • Park de Randstad