Heeft u een vraag?

De Veluwe

Chalet of stacaravan op de Veluwe

Een vaste standplaats voor uw chalet of stacaravan in het grootste bosgebied van Nederland? Dat kan! Bij Kuiper Caravans zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

Prachtige Nederlandse natuur in het midden van het land 

De Veluwe is het natuurgebied als geen enkel ander. In de Veluwe kan u planten, dieren, bloemen en nog zoveel meer prachtige dingen uit de natuur zien zoals nergens anders. Het is een uniek stukje Nederland dat niet voor niks ontzettend beroemd is. De Veluwe is altijd de moeite waard en voor elke natuurliefhebber echt een must. 

Meer weten over de Veluwe zelf? Lees dan snel verder hieronder!

Al helemaal overtuigd van dit prachtige stukje Nederland voor uw vaste standplaats? Neem dan contact op met Kuiper Caravans voor meer informatie over het aanbod van stacaravans en chalets in dit geweldige natuurgebied. Wij staan graag voor u klaar!

 

Weetjes over de Veluwe

Wat weet u eigenlijk over dit bekende natuurgebied? Lees snel onze weetjes en ontdek het zelf.  

1. De Veluwe is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Nederland! Waarschijnlijk wist u dat al, maar wist u ook dat de oppervlakte maar liefst 912 km2 is? Daarom is het niet alleen de grootste van Nederland maar ook één van de grootste van Noordwest-Europa.

2. Wist u dat de Veluwe zo'n 150.000 jaar bestaat? Dit weten we omdat grote delen van het gebied uit stuwwallen bestaan, die tijdens de een-na-laatste ijstijd zijn ontstaan. 

3. In Nederland is één van de vlakste en laagste landen ter wereld. Maar in de Veluwe zijn er toch wel wat heuvels en ongelijk gebied. Het hoogste punt is maar liefst 110 meter hoog: niet zo gek voor zo'n vlak landje! 

4. En wist u dat er behoorlijk wat mensen op de Veluwe wonen? Het gaat om zeker 715.000 inwoners! Dat is behoorlijk wat voor zo'n wijds en rustig natuurgebied. 

5. In de zomermaanden groeit het aantal inwoners in de Veluwe sterk. Het aantal toeristen per jaar ligt nu op rond de 30 miljoen. De vele campings en vakantieparken maken de Veluwe namelijk niet alleen aantrekkelijk voor binnenlandse toeristen, maar ook zeker voor vakantiegangers uit de omliggende landen. Dus door het jaar heen heb je alle rust en tijdens de zomer heb je alle gezelligheid van veel verschillende mensen: de perfecte combinatie voor een vaste vakantieplek!

 

De Veluwe als vaste vakantiebestemming in Nederland

Bent u helemaal overtuigd en wilt u van de Veluwe uw vaste vakantiebestemming maken? Met uw eigen stacaravan of chalet? Die er precies uitziet zoals u wilt? Dan bent u bij Kuiper Caravans aan het juiste adres!

Gesprek aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een gesprek aan met onze specialisten.

Ons aanbod

Kuiper Caravans heeft een grote diversiteit in aanbod van occasions- en nieuwe chalets en stacaravans in elke prijsklasse. Daarbij zijn er ook modellen die geheel op maat gebouwd worden, zodat er altijd voldaan kan worden aan uw wensen.

Bekijk het aanbod

Service

Service staat bij Kuiper Caravans hoog in het vaandel en het serviceteam staat daarom altijd voor u klaar! Heeft u een vraag over uw stacaravan of chalet? Of is er iets dat wij voor u kunnen oplossen? Neem dan gerust contact met ons op.

Serviceformulier invullen

Vrije standplaats

Het team van Kuiper Caravans is continu op zoek voor zijn klanten naar vrije standplaatsen door heel Nederland! Laat daarom weten wat en waar u iets zoekt, zodat wij u geheel vrijblijvend een overzicht kunnen geven van de mogelijkheden.

Aanvragen standplaats

Aanbod van mooie merken

Zoekt u een Chalet, Stacaravan of Vrije kavel in Nederland?

Kuiper Caravans helpt u van A-Z!