Heeft u een vraag?

Chaletpark de Eeke

Chaletpark de Eeke in Drenthe

Welkom in Chaletpark de Eeke, de perfecte plek om te genieten van de natuur, rust en ruimte van Drenthe. Of u nu op zoek bent naar een vakantiewoning of een kavel om uw eigen chalet te plaatsen, ons ruime chaletpark is speciaal ontworpen voor de 45-plusser die op zoek is naar rust en ontspanning.

Ons park is gelegen op een A1 locatie aan de rand van de prachtige boswachterij Sleenerzand, op de bekende Hondsrug in Drenthe. Het hele jaar door is dit een paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers. U kunt hier eindeloos fietsen, wandelen en gewoonweg genieten van de prachtige omgeving.

Eigen chalet op Chaletpark in Drenthe

Op Chaletpark de Eeke heeft u de mogelijkheid om eigenaar te worden van een comfortabele en ruime chalet die niet onderdoet voor een 5-sterren vakantiebungalow. We hebben enkele royale kavels beschikbaar waar uw chalet binnenkort kan staan. Onze chalets zijn onderhoudsarm en beschikken allemaal over een tuin, die u naar eigen inzicht kunt indelen en verfraaien. Bij aflevering worden alle chalets voorzien van sierbestrating en een blokhut, en iedere kavel heeft een eigen parkeerplaats.

Faciliteiten op Chaletpark de Eeke in De Kiel

Chaletpark de Eeke biedt meer dan alleen een prachtige locatie voor uw chalet. Ons park heeft diverse faciliteiten om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Zo kunt u gebruik maken van de was faciliteiten, de speeltuin voor de kleinkinderen, en een gezellige ontmoetingsruimte waar u medebewoners kunt ontmoeten en activiteiten kunt organiseren. Daarnaast organiseren wij regelmatig gezellige activiteiten voor de bewoners, zoals borrels, barbecue-avonden en spelletjes middagen.

Uniek natuurgebied en prachtige omgeving in Drenthe

Wat ons onderscheidt van andere chaletparken is de prachtige omgeving van Drenthe waarin ons park zich bevindt. De Hondsrug is een uniek natuurgebied met uitgestrekte bossen, heidevelden en vennen. U kunt hier eindeloos wandelen en fietsen en genieten van de rust en ruimte om u heen. Daarnaast zijn er tal van bezienswaardigheden in de omgeving, zoals hunebedden, historische dorpen en musea, die u kunt ontdekken.

Chaletpark de Eeke voor de ideale vakantie!

Een chalet in Chaletpark de Eeke is de ideale uitvalsbasis om te genieten van alles wat Drenthe te bieden heeft. Of u nu wilt ontspannen in de natuur, culturele uitstapjes wilt maken, of gewoonweg wilt genieten van de rust en ruimte om u heen, bij ons vindt u het allemaal. En het beste van alles is dat u eigenaar kunt worden van een stukje paradijs in Drenthe, waar u het hele jaar door kunt genieten van uw eigen chalet en de prachtige omgeving.

Bent u geïnteresseerd in een chalet op Chaletpark de Eeke? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie! Bij ons kunt u terecht voor zowel het huren als kopen van chalets en stacaravans.

Chaletpark de Eeke
De Tip 1
7849 TD De Kiel
Drenthe
Nieuwste aanbod
  • Chaletpark de Eeke
  • Chaletpark de Eeke
  • Chaletpark de Eeke
  • Chaletpark de Eeke
  • Chaletpark de Eeke
  • Chaletpark de Eeke
  • Chaletpark de Eeke
  • Chaletpark de Eeke