Heeft u een vraag?

Camping Zonneheuvel

Camping Zonneheuvel in Friesland: vakantieparel in Zuidwest-Friesland

Camping Zonneheuvel, gelegen in het pittoreske Oudemirdum, bevindt zich in de prachtige groene zuidwesthoek van Friesland. Deze camping ligt aan de rand van de uitgestrekte Gaasterlandse bossen en biedt tevens gemakkelijke toegang tot het schone zwemwater van het nabijgelegen IJsselmeer. Met ruime velden is Camping Zonneheuvel de ideale plek voor rustzoekers die willen genieten van de natuur en de omgeving.

Chalets en stacaravans op Camping Zonneheuvel

Vanaf de camping kunnen gasten genieten van lange fietstochten door het prachtige Gaasterland, langs gezellige dorpjes in de omgeving. Ook wandelaars, paardrijders en skaters kunnen volop genieten van de natuurlijke schoonheid van Gaasterland. Daarnaast zijn er op korte afstand van de camping diverse interessante musea, de Friese (zeil)meren en volop vertier voor kinderen te vinden. Ook het speel- en zonnestrand aan het IJsselmeer en leuke winkeltjes zijn binnen handbereik. In het hoogseizoen zijn er levendige markten te bezoeken, wat zorgt voor een bruisende sfeer.

Camping Zonneheuvel is geopend van 1 april tot en met 1 november en biedt diverse kampeerplaatsen. Daarnaast zijn er jaarplaatsen beschikbaar voor chalets. De familie Schotanus, eigenaar van de camping, heet gasten van harte welkom op deze camping.

Prachtige omgeving voor kamperen met tenten en caravans of chalets en stacaravans

De camping is voorzien van alle faciliteiten die gasten nodig hebben voor een comfortabel verblijf. Er zijn ruime kampeerplaatsen beschikbaar, zowel voor tenten als caravans, met elektriciteitsaansluitingen en watertappunten op het terrein. Daarnaast zijn er moderne sanitaire voorzieningen, zoals toiletten, douches en wastafels, die regelmatig worden schoongemaakt en goed worden onderhouden.

Naast de prachtige natuur en de diverse recreatiemogelijkheden in de omgeving, biedt Camping Zonneheuvel ook diverse faciliteiten op het eigen terrein. Er is een speeltuin waar kinderen zich kunnen vermaken, evenals een sportveld waar verschillende sporten kunnen worden beoefend. Voor degenen die willen genieten van wat ontspanning, is er een gezellige recreatieruimte met een televisie en een leeshoek.

Jaarplaatsen voor chalets op deze camping in Friesland

Voor gasten die graag met een chalet op deze locatie willen verblijven, heeft Camping Zonneheuvel jaarplaatsen. Deze ruime kavels zijn geschikt voor chalets van verschillende afmetingen en zijn voorzien van alle benodigde nutsvoorzieningen, zoals elektriciteit, water en riolering. Gasten kunnen hun eigen chalet op deze plekken neerzetten en genieten van een langdurig verblijf in de prachtige omgeving van Gaasterland.

De omgeving van Camping Zonneheuvel biedt tal van mogelijkheden voor recreatie en ontspanning! Wilt u ook gebruik maken van een eigen accommodatie op deze camping in Friesland? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

 

Camping Zonneheuvel
Oude Balksterweg 4
8567 HJ Oudemirdum
Friesland
Nieuwste aanbod
  • Camping Zonneheuvel