Heeft u een vraag?

Camping Vogelenzang

Camping Vogelenzang ligt nabij meest gevarieerde duinlandschap in Noord-Holland

In de regio tussen Vogelenzang en de Amsterdamse Waterleidingduinen, waar het duinlandschap van Nederland het meest gevarieerd is, ligt de rustige Familiecamping Vogelenzang. De camping is omringd door groen, bos, weiden en bollenvelden en is een populaire bestemming voor gezinnen die willen genieten van de natuur en de nabijheid van de Randstad en het strand.

Familiecamping in Noord-Holland

Familiecamping Vogelenzang biedt tal van mogelijkheden voor sport en recreatie, waaronder een sportveld, een openluchtzwembad van 25 meter, een kinderzwembad, een speeltuin, een snackbar/bar en een restaurant met een prachtig terras. Het terrein is ook voorzien van een animatieteam tijdens de drukke periodes van Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie.

De camping is gelegen op het gelijknamige landgoed, dat verscholen ligt in het groen. Het is een ideale bestemming voor gezinnen die op zoek zijn naar rust en stilte te midden van de natuur. Het duinlandschap biedt talloze mogelijkheden voor wandelen, fietsen en ontspanning.

Camping in Vogelenzang met zwembad en sportvelden

Het openluchtzwembad van 25 meter is een populaire plek om af te koelen tijdens de warmere maanden en biedt een prachtig uitzicht op de omgeving. Voor de jongere gasten is er ook een kinderzwembad beschikbaar, waar ze veilig kunnen spelen en zwemmen.

Voor sportievelingen is er een sportveld waar ze kunnen voetballen, volleyballen en basketballen. Gasten kunnen ook fietsen huren en de omgeving verkennen op twee wielen. De bollenvelden in de omgeving zijn vooral in het voorjaar prachtig om te zien, wanneer ze in volle bloei staan.

Restaurant, animatieteam en meer op Camping Vogelenzang

Het restaurant op de camping biedt heerlijke maaltijden en een mooi uitzicht op de omgeving vanaf het terras. Gasten kunnen er genieten van een lekker kopje koffie, een koud biertje of een verfrissende cocktail, terwijl ze ontspannen in de rustige omgeving van de camping.

Het animatieteam op de camping biedt tal van activiteiten voor kinderen en volwassenen tijdens de drukke periodes van Hemelvaart, Pinksteren en de zomervakantie. Er zijn sporttoernooien, knutselactiviteiten en spelletjes voor de jongere gasten, terwijl de oudere gasten kunnen deelnemen aan yogalessen en avondentertainment.

Chalet of stacaravan op Camping Vogelenzang

Kortom, Familiecamping Vogelenzang is een ideale bestemming voor gezinnen die willen genieten van de rust en stilte van de natuur, terwijl ze ook in de buurt van de stad en het strand willen zijn. Met tal van activiteiten en voorzieningen op het terrein, waaronder een sportveld, een zwembad en een animatieteam, is er voor elk wat wils op deze mooie camping.

Interesse in een chalet of stacaravan kopen (of huren) op Camping Vogelenzang? Neem dan contact op met Kuiper Caravans! Wij staan graag voor u klaar.

Camping Vogelenzang
Tweede Doodweg 17
2114 AP Vogelenzang
Noord-Holland
Nieuwste aanbod
  • Camping Vogelenzang
  • Camping Vogelenzang
  • Camping Vogelenzang
  • Camping Vogelenzang
  • Camping Vogelenzang
  • Camping Vogelenzang
  • Camping Vogelenzang
  • Camping Vogelenzang