Heeft u een vraag?

Camping 't Venhop

Camping 't Venhop in Berkhout: West-Friese pracht nabij het IJsselmeer

Camping ’t Venhop, de gezellige camping in hartje West-Friesland, is het gehele jaar geopend! Ze is gelegen nabij de oude stad Hoorn en op een steenworp afstand van het Markermeer. Bezoek kortom, met de camping als uitvalsbasis, de prachtige haven met zijn rijke en interessante historie en ga in de zomer zwemmen op het pas aangelegde strand!

Interesse in deze heerlijke camping in Noord-Holland? Maar wilt u eerst meer weten over wat er allemaal mogelijk is op deze plek en in de omgeving? Lees dan snel verder hieronder! Of heeft u de keuze al gemaakt? Scrol dan naar beneden en lees wat er mogelijk is met Kuiper Caravans op deze camping. 

Camping in Noord-Holland dicht bij het strand

Sinds 2023 ligt er langs de dijk van Hoorn een nieuw strand! Dit kilometer lange en 130 meter brede strand langs het Markermeer heeft veel te bieden. Het is een geweldige plek om heerlijk te zwemmen, sporten, relaxen, wandelen en fietsen. Dankzij het vernieuwde fietspad kan er vanaf Hoorn zelfs helemaal langs het water naar Amsterdam gefietst worden.

Het strand is gerealiseerd op nog geen kilometer afstand van Camping ’t Venhop en is voor iedereen uitstekend bereikbaar. Hiermee heeft de camping volop recreatiemogelijkheden te bieden. Zo zal de campingwinkel te zijner tijd aangevuld worden met diverse strandspullen om mee naar het strand te kunnen nemen.

Hoorn heeft ‘het’ zelf ook!

De prachtige Oosterpoort uit 1578… Het Oostereiland met zijn robuuste gebouwen en zijn spel van wind, water en zonlicht…De Hoofdtoren uit 1532… De Roode Steen met zijn gezellige horeca… Het West-Fries Museum en het Museum van de 20e eeuw… En uiteraard de historische stoomtrein die u naar Medemblik brengt…Hoorn inspireert in heel veel opzichten. In de zomer bieden De Roode Steen en de historische haven een sfeervolle aanblik waarbij het centrale plein aanvoelt als een soort van huiskamer in de open lucht en in de haven de recreatieboten soms wel vijf rijen dik liggen.

Hoorn heeft in dat opzicht dat bruisende uit de zeventiende eeuw behouden: u vindt hier hoogwaardige horeca, eetcafés en bruine kroegen. Ook anderszins is een wandeling in de West-Friese hoofdstad een ontdekkingstocht die u voert langs mooie parken en monumenten zoals de Oosterkerk uit 1450, de Mariatoren uit 1508 en het Sint Jansgasthuis uit 1563.

 

Faciliteiten op de camping in Berkhout bij Hoorn

Deze camping heeft alles dat u nodig heeft om een leuke en ontspannen vakantie te beleven. Van spelen tot wassen en van eten tot boodschappen doen: op Camping 't Venhop is het allemaal binnen handbereik!

Alle faciliteiten van de camping:
- Campingwinkel 
- Eetcafé/ Snackbar
- Fiets- en kanoverhuur 
- Speeltuin 
- Wasserette 
- Viswateren 
- Zeilen/surfen, suppen of varen 

Parkinformatie over deze camping in Noord-Holland

Parkinformatie van Camping 't Venhop: 
- Het hele jaar geopend
- Honden toegestaan (max. 2) 
- Lange- én kortetermijnverhuur mogelijk 
- Permanente bewoning niet toegestaan 

Wilt u meer weten over de faciliteiten en andere algemene parkinformatie van Camping 't Venhop? Of heeft u andere vragen over de camping? Neem dan gerust contact met ze op! Dit kan via de knop onderaan deze pagina. 

Stacaravans en chalets op Noord-Hollandse camping via Kuiper Caravans

Camping 't Venhop in Berkhout in Noord-Holland heeft mogelijk standplaatsen voor een chalet of stacaravan die te koop staat bij Kuiper Caravans. Staat u al op een vaste plaats op deze camping? Er is nog veel meer mogelijk bij Kuiper Caravans! Heeft u interesse in onze service op deze camping in Noord-Holland? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar!

  

Camping 't Venhop
De Hulk 6a
1647 DR Berkhout
Noord-Holland
Nieuwste aanbod
 • Camping 't Venhop
 • Camping 't Venhop
 • Camping 't Venhop
 • Camping 't Venhop
 • Camping 't Venhop
 • Camping 't Venhop
 • Camping 't Venhop
 • Camping 't Venhop
 • Camping 't Venhop
 • Camping 't Venhop
 • Camping 't Venhop
 • Camping 't Venhop