Heeft u een vraag?

Camping Krolsbergen

Chalet of stacaravan op Camping Krolsbergen

Camping Krolsbergen ligt in Paasloo, een dorpje vlakbij Oldemarkt in de gemeente Steenwijkerland. Camping Krolsbergen is een knusse gezellige camping met de nodige voorzieningen.

Op dit prachtige park bieden wij in samenwerking met camping Krolsbergen vrij kavels aan voor een jong gebruikt of nieuw chalet of stacaravan uit ons assortiment.

Chalet of stacaravan van Kuiper Caravans op Camping Krolsbergen

Steenwijk, Giethoorn en Wolvega zijn plaatsen in de omgeving. Ook Nationaal Park Weerribben-Wieden is niet ver van de camping vandaan. Een gebied waar het in alle opzichten goed vertoeven is met tal van recreatieve en toeristische mogelijkheden zoals fietsen, wandelen en varen. Rust, natuur en platteland gaan hier samen met gezelligheid, bedrijvigheid en een landelijk karakter.

 

Knusse en gezellige camping in Paasloo voor iedereen!

Op Camping Krolsbergen kunnen gasten rekenen op de nodige voorzieningen. De camping beschikt over twee verwarmde sanitaire ruimtes met invalide douche en toilet, evenals een kinderwasruimte. Er zijn ook wasmachines en drogers beschikbaar voor gebruik. Voor het gebruik van douches, warm water en wasmachines wordt gebruik gemaakt van een SEP KEY, die verkrijgbaar is bij de receptie en opgeladen kan worden. Daarnaast is er op de camping een gezellige kantine en recreatiezaal met een aangrenzende snackbar waar gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje. Het verwarmde zwembad naast de kantine biedt verfrissing op warme dagen, en er zijn diverse speeltuinen en sportvelden aanwezig voor vermaak van jong en oud. Het naastgelegen bos is ideaal voor een ontspannen wandeling of een leuk spel. Gasten kunnen ook fietsen of skelters huren op de camping en er zijn diverse fietsroutes verkrijgbaar om de omgeving te verkennen. Voor gasten die graag online verbonden willen blijven is er een draadloos netwerk beschikbaar.

De samenwerking met Kuiper Caravans biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van een jong gebruikt of nieuw chalet of stacaravan op een vrijstaande kavel op Camping Krolsbergen. Kuiper Caravans biedt een breed assortiment aan verschillende modellen!

Camping bij Steenwijk voor veel natuur en gezelligheid

De camping is gunstig gelegen, met Steenwijk, Giethoorn en Wolvega als nabijgelegen plaatsen. Ook Nationaal Park Weerribben-Wieden bevindt zich op korte afstand van de camping, waardoor er tal van recreatieve en toeristische mogelijkheden zijn, zoals fietsen, wandelen en varen. De prachtige natuurlijke omgeving biedt volop gelegenheid voor ontspanning en vermaak, waardoor het een ideale plek is voor liefhebbers van de buitenlucht.

 

Jaarplaatsen voor chalets en stacaravans op camping in Overijssel 

De ruime jaarplaatsen op Camping Krolsbergen zijn geschikt voor zowel jong gebruikte als nieuwe chalets en stacaravans. Het park heeft een ruim assortiment aan modellen die geplaatst kunnen worden, en het vriendelijke en behulpzame personeel informeert u graag over de mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een knusse chalet voor een romantisch uitje of een ruime stacaravan voor het hele gezin: er is voor elk wat wils op Camping Krolsbergen!

Het park hecht veel waarde aan de kwaliteit van de accommodaties en de tevredenheid van de gasten. Daarom is permanente bewoning op de camping niet toegestaan. Dit zorgt voor een rustige en veilige omgeving waar u kunt genieten van uw vakantie of weekendje weg, zonder de zorgen van permanente verblijven.

Faciliteiten op Camping Krolsbergen

Naast de prachtige jaarplaatsen biedt Camping Krolsbergen ook diverse faciliteiten en voorzieningen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Er is een receptie waar u terecht kunt met al uw vragen en wensen, en er zijn sanitaire voorzieningen zoals douches en toiletten. Voor de kinderen is er een speeltuin waar ze zich kunnen vermaken en er zijn verschillende recreatiemogelijkheden zoals een sportveld en fietsverhuur. Ook is er een gezellige kantine waar u kunt genieten van een hapje en een drankje en waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd.

 

Steenwijk en omgeving is perfect voor vakantievierders 

De omgeving van Camping Krolsbergen biedt tal van mogelijkheden voor recreatie en ontspanning. Nationaal Park Weerribben-Wieden is een uniek gebied met uitgestrekte moerasgebieden, meren en plassen, en is perfect om te verkennen per boot, fiets of te voet. Ook de nabijgelegen plaatsen Steenwijk, Giethoorn en Wolvega zijn een bezoek waard, met hun charmante dorpsgezichten, historische gebouwen en gezellige winkels en restaurants.

Contact met Kuiper Caravans over de mogelijkheden

Gasten kunnen contact opnemen met Kuiper Caravans voor meer informatie over de mogelijkheden via telefoonnummer 0226-745262 of door een e-mail te sturen naar info@kuipercaravans.nl. Met de keuze voor een chalet of stacaravan op Camping Krolsbergen kunnen gasten genieten van een comfortabele en sfeervolle accommodatie op een prachtige locatie in de nabijheid van diverse attracties en recreatiemogelijkheden.

Camping Krolsbergen is geschikt voor iedereen, van gezinnen tot senioren en rustzoekers. Met zijn knusse en gezellige sfeer, de diverse voorzieningen en de prachtige omgeving biedt de camping een ideale vakantiebestemming voor iedereen!

 

Camping Krolsbergen
Paasloƫrweg 16
8378 JB Paasloo Paasloo
Overijssel
Nieuwste aanbod
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen