Heeft u een vraag?

Camping Krolsbergen

Camping Krolsbergen: chalet of caravan vlak bij het 'Venetië van het Noorden'

Camping Krolsbergen ligt in Paasloo, een dorpje vlak bij Oldemarkt in de gemeente Steenwijkerland en ook niet ver van het 'Venetië van het Noorden': Giethoorn. Camping Krolsbergen is een knusse gezellige camping met de nodige voorzieningen.

Op dit prachtige park biedt Kuiper Caravans in samenwerking met Camping Krolsbergen vrije kavels aan voor een jong gebruikte of een nieuw chalet dan wel nieuwe stacaravan uit ons assortiment.

Chalet of stacaravan van Kuiper Caravans op Camping Krolsbergen

Steenwijk, Giethoorn en Wolvega zijn plaatsen in de omgeving waar u in alle rust kunt genieten van horeca, winkels en in het geval van Giethoorn nog veel meer. Dit dorp staat niet voor niets bekend als het Venetië van het Noorden: het is een plek vol romantiek, door de gondels en de prachtige waterrijke natuur. De regio staat toch al voor water- en natuurbeleving pur sang, want ook Nationaal Park Weerribben-Wieden is niet ver van de camping gelegen. Hier kunt u otters en zeearenden ontwaren. Het is kortom een gebied waar het in alle opzichten goed vertoeven is met tal van recreatieve en toeristische mogelijkheden waaronder fietsen, wandelen en varen. Rust, natuur en platteland gaan in de omgeving van Camping Krolsbergen samen met gezelligheid en bedrijvigheid in een landelijk karakter.

Knusse en gezellige camping in Paasloo voor iedereen!

Op Camping Krolsbergen kunnen gasten rekenen op de nodige voorzieningen. De camping beschikt over twee verwarmde sanitaire ruimtes met een douche en toilet voor mensen met een fysieke beperking, evenals een kinderwasruimte. Er zijn ook wasmachines en drogers beschikbaar voor publiek gebruik. Voor het gebruik van douches, warm water en wasmachines wordt gebruik gemaakt van een SEP KEY, die verkrijgbaar is bij de receptie en opgeladen kan worden. Daarnaast is er op de camping een gezellige kantine en recreatiezaal met een aangrenzende snackbar waar gasten kunnen genieten van een hapje en een drankje. Het verwarmde zwembad naast de kantine biedt verfrissing op warme dagen en er zijn diverse speeltuinen en sportvelden aanwezig voor vermaak van jong en oud. Het naastgelegen bos is ideaal voor een ontspannen wandeling of een leuk spel. Gasten kunnen ook fietsen of skelters huren op de camping en er zijn diverse fietsroutes verkrijgbaar om de omgeving te verkennen. Voor gasten die graag online verbonden willen blijven is er een draadloos netwerk beschikbaar.

De samenwerking met Kuiper Caravans biedt gasten de mogelijkheid om te genieten van een jong gebruikt of een nieuw chalet of stacaravan op een vrijstaande kavel op Camping Krolsbergen. Kuiper Caravans biedt een breed assortiment aan verschillende modellen!

Camping bij Steenwijk staat voor veel natuur en beleving

Zoals gezegd: de camping is gunstig gelegen, met Steenwijk, Giethoorn en Wolvega als nabijgelegen plaatsen met hun charmante dorpsgezichten, historische gebouwen en gezellige winkels en restaurants. Ook Nationaal Park Weerribben-Wieden bevindt zich op korte afstand van de camping. Dit is een uniek gebied met uitgestrekte moerasgebieden, meren en plassen hetgeen u kunt verkennen per boot, fiets of te voet. De prachtige natuurlijke omgeving biedt kortom volop gelegenheid voor ontspanning en vermaak, waardoor het een ideale plek is voor liefhebbers van de buitenlucht.

Jaarplaatsen voor chalets en stacaravans op deze camping in Overijssel 

De ruime jaarplaatsen op Camping Krolsbergen zijn geschikt voor zowel jong gebruikte als nieuwe chalets en stacaravans. Het park heeft een ruim assortiment aan modellen die geplaatst kunnen worden en het vriendelijke en behulpzame personeel informeert u graag over de mogelijkheden. Of u nu op zoek bent naar een knus chalet voor een romantisch uitje of een ruime stacaravan voor het hele gezin: er is voor elk wat wils op Camping Krolsbergen!

Het park hecht veel waarde aan de kwaliteit van de accommodaties en de tevredenheid van de gasten. Daarom is permanente bewoning op de camping niet toegestaan. Dit zorgt voor een rustige en veilige omgeving waar u kunt genieten van uw vakantie of weekendje weg, zonder de zorgen van permanente verblijven.

Faciliteiten op Camping Krolsbergen

Naast de prachtige jaarplaatsen biedt Camping Krolsbergen ook diverse faciliteiten en voorzieningen om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Er is een receptie waar u terecht kunt met al uw vragen en wensen en er zijn sanitaire voorzieningen zoals douches en toiletten. Voor de kinderen is er een speeltuin waar ze zich kunnen vermaken en er zijn verschillende recreatiemogelijkheden zoals een sportveld en fietsverhuur. Ook is er een gezellige kantine waar u kunt genieten van een hapje en een drankje en waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd.

Contact met Kuiper Caravans over de mogelijkheden

Gasten kunnen contact opnemen met Kuiper Caravans voor meer informatie over alle mogelijkheden via telefoonnummer 0226-745262 of door een e-mail te sturen naar info@kuipercaravans.nl. Met de keuze voor een chalet of stacaravan op Camping Krolsbergen kunnen gasten genieten van een comfortabele en sfeervolle accommodatie op een prachtige locatie in de nabijheid van diverse attracties en recreatiemogelijkheden.

Camping Krolsbergen is geschikt voor iedereen, van gezinnen tot senioren en rustzoekers. Met zijn knusse en gezellige sfeer, de diverse voorzieningen en de prachtige omgeving is de camping een ideale vakantiebestemming voor iedereen!

 

Camping Krolsbergen
Paasloƫrweg 16
8378 JB Paasloo Paasloo
Overijssel
Nieuwste aanbod
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen
 • Camping Krolsbergen