Heeft u een vraag?

Camping de Zandhorst

Camping de Zandhorst standplaats

Camping de Zandhorst in Wâlterswâld, Friesland heeft enkele standplaatsen voor een chalet of stacaravan te koop bij Kuiper Caravans. Heeft u een verouderde chalet of stacaravan op Camping de Zandhorst en wilt u deze door een professioneel bedrijf laten vernieuwen? Kom dan een keer bij ons langs!  Mail ons gerust via info@kuipercaravans.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Camping de Zandhorst 

Welkom op de website van svr camping De Zandhorst, gelegen in het Friese dorpje Wâlterswâld (Wouterswoude) 6 km van de elfstedendstad Dokkum. Een camping die ook beschikt over privé sanitair.

Camping De Zandhorst is gevestigd in een prachtig gebied in Friesland waar u in alle rust en ruimte van de mooie natuur kunt genieten. De omgeving biedt u verrassende fiets- en wandelmogelijkheden. Fietsknooppunt nr 85 ligt op 200 meter vanaf de camping. Ook in combinatie met Het verhaal van Nederland, het Pieterpad of Elfstedenpad kunt u prachtige routes maken. Vlakbij de camping is vis en vaarwater genaamd de zwemmer/petsloot, ook kunt u hier heerlijk langsfietsen. Met oude steden als Dokkum, Leeuwarden (en Drachten) in de buurt kan men cultuur snuiven maar behoort een paar uurtjes winkelen ook tot de mogelijkheden. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u o.a. terecht bij diverse supermarkten in de naburige dorpen Damwâld (Damwoude)  en De Westereen (Zwaagwesteinde), deze liggen op circa 3 km afstand van de camping. Een dagje naar 1 van de waddeneilanden is vanaf de camping ook prima te doen.

Camping de Zandhorst Stacaravan inruilen voor chalet? 

Heeft u al een standplaats op Camping de Zandhorst, en wilt u uw stacaravan of chalet vernieuwen? Kuiper Caravans ruilt uw stacaravan in voor een nieuw of occasion chalet. Met een professioneel transport team wordt uw stacaravan zorgeloos verwijderd van de plek en wordt uw nieuwe droomchalet geplaatst, gesteld en aangesloten. Zoekt u elders in Friesland een mooie plek voor het plaatsen van een chalet van Kuiper Caravans? Neem dan gerust contact op!

 

Camping de Zandhorst
De Sânharst 6
9113 AT Wâlterswâld
Friesland
Nieuwste aanbod
  • Camping de Zandhorst
  • Camping de Zandhorst
  • Camping de Zandhorst
  • Camping de Zandhorst