Heeft u een vraag?

Camping de Zandhorst

Camping de Zandhorst: plek vol inspiratie in noordelijk Friesland

Camping de Zandhorst in Wâlterswâld, Friesland, heeft standplaatsen voor een te koop staande chalet of stacaravan bij Kuiper Caravans. Heeft u een verouderde chalet of stacaravan op Camping de Zandhorst en wilt u deze door een professioneel bedrijf laten vernieuwen? Kom dan een keer bij ons langs!  Mail ons gerust via info@kuipercaravans.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Camping de Zandhorst 

SVR-camping De Zandhorst is gelegen in het Friese dorpje Wâlterswâld (Wouterswoude) op 6 kilometer van de Elfstedendstad Dokkum. Het een camping die prachtig gelegen is maar ook anderszins comfort biedt: zo beschikt deze locatie ook over privé-sanitair.

Camping De Zandhorst is gevestigd in een prachtig gebied in Friesland waar u in alle rust en ruimte van de mooie natuur kunt genieten. De omgeving biedt u verrassende fiets- en wandelmogelijkheden. Fietsknooppunt nummer 85 ligt bijvoorbeeld op maar 200 meter vanaf de camping. Ook in combinatie met Het verhaal van Nederland, het Pieterpad of Elfstedenpad kunt u prachtige routes maken.

Bent u een waterrat? Ook dan is dit een prachtplek! Vlak bij de camping ligt namelijk vis- en vaarwater genaamd de Zwemmer/Petsloot, ook kunt u hier heerlijk langsfietsen. Met oude steden als Dokkum, Leeuwarden (en Drachten) in de buurt kan men cultuur snuiven maar behoort een paar uurtjes winkelen ook tot de mogelijkheden. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u onder meer terecht bij diverse supermarkten in de naburige dorpen Damwâld (Damwoude) en De Westereen (Zwaagwesteinde). Deze liggen op circa 3 kilometer afstand van de camping. Een dagje naar één van de Waddeneilanden is vanaf de camping ook prima te doen.

Camping de Zandhorst: stacaravan inruilen voor chalet? 

Heeft u al een standplaats op Camping de Zandhorst en wilt u uw stacaravan of chalet vernieuwen? Kuiper Caravans ruilt uw stacaravan in voor een nieuw chalet of een occasion. Met een professioneel transportteam wordt uw stacaravan zorgeloos verwijderd van de plek en wordt uw nieuwe droomchalet geplaatst, gesteld en aangesloten. Zoekt u elders in Friesland een mooie plek voor het plaatsen van een chalet van Kuiper Caravans? Neem ook dan gerust contact op!

 

Camping de Zandhorst
De Sânharst 6
9113 AT Wâlterswâld
Friesland
Nieuwste aanbod
  • Camping de Zandhorst
  • Camping de Zandhorst
  • Camping de Zandhorst
  • Camping de Zandhorst