Heeft u een vraag?

Camping de Pauwen

Geniet van het beste van de ‘Kop’ op Camping de Pauwen in Wieringerwaard

Camping de Pauwen in Wieringerwaard in Wieringerwaard heeft mogelijk standplaatsen voor een chalet of stacaravan die te koop staat bij Kuiper Caravans in Noord-Holland.

Deze locatie is een mooie rustgevende camping in de Kop van Noord-Holland, waar u het hele jaar terecht kunt voor uw vakanties. Op de camping is er voor de (klein)kinderen een mooie speeltuin en u kunt er in de omliggende ruime sloten mooi vissen. 

Camping De Pauwen is een ideale uitvalsbasis

Camping de Pauwen ligt op nog geen 15 kilometer afstand van de prachtige stranden van Callantsoog, Groote Keeten en Julianadorp. Op zo'n 5 kilometer van de camping is het Amstelmeer gesitueerd, waar u op het Lutjestrand heerlijk kunt zwemmen met eventueel uw honden. Verder ligt op tien minuten rijden bij Anna Paulowna Landgoed Hoenderdaell, een dierenpark met onder meer tijgers en leeuwen. Anna Paulowna heeft verder ook een ruim winkelbestand voor uw dagelijkse benodigdheden en u kunt hier heerlijk zitten in een van de horecagelegenheden wanneer u op de fiets de prachtige regio Kop van Noord-Holland verkent.

De kinderen vervelen zich ook elders in de Noordkop geen moment. Denk aan De Holle Bolle Boom bij Dirkshorn dat bestaat uit een overdekte speelparadijs en een spetterbad in de buitenlucht. Of ga naar dierentuin Van Blanckendaellpark in Tuitjenhorn. Of zie de jeugd genieten in speelpark De Goudvis in Sint Maartenszee. Een andere optie voor een leuk dagje uit is Het Land van Fluwel nabij Sint Maartenszee: dit park combineert educatie over de geschiedenis van de tulp met tal van attracties.

Wat u zeker niet mag overslaan is de overdekte sport- en spelwereld SkagaVenture in Schagen. Verbaas en verwonder u over de kartbaan van 350 meter lengte, daarnaast het trampolinepark van duizend vierkante meter, de inspirerende Virtual Reality Rooms en tenslotte het indoor speelparadijs. Of bezoek Vlindorado in Waarland, dat een prachtig schouwspel van talloze vlinders biedt. Tenslotte ligt de Waddenzee ook niet ver van Wieringerwaard. Rij bijvoorbeeld naar Den Oever, geniet daar van een kakelverse vis van de visafslag en stap op een boot om te gaan sportvissen! Of nog simpeler: stap op een boot in dit kustdorp om zeehonden te gaan spotten!

Ook genoeg te doen in Wieringerwaard zelf

Daarbij heeft Wieringerwaard zelf ook mooie bezienswaardigheden zoals: De Watertoren, Korenmolen "De Hoop" en het Witte Kerkje. Ook heeft Wieringerwaard een natuurzwembad, waarbij het water al jaren wordt opgepompt uit een bron en waar u op de warme dagen heerlijk kunt zwemmen. Tenslotte kunt u bij Eendracht Adventures paintballen en een hapje of drankje toe doen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw eigen plek/verblijfsaccommodatie op Camping De Pauwen. Neem dan contact op met Kuiper Caravans via 0226-745262.

Camping de Pauwen
Molenweg 46
1766 HN Wieringerwaard
Noord-Holland
Nieuwste aanbod
  • Camping de Pauwen
  • Camping de Pauwen
  • Camping de Pauwen
  • Camping de Pauwen
  • Camping de Pauwen
  • Camping de Pauwen
  • Camping de Pauwen
  • Camping de Pauwen
  • Camping de Pauwen
  • Camping de Pauwen