Heeft u een vraag?

Camping de Moesberg

Camping de Moesberg in Nijensleek

Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen chalet of stacaravan naar keuze te plaatsen op ons prachtige park. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u bellen naar 0226-745262.

‘De Moesberg’ is een unieke en eigenzinnige familiecamping waar u kunt genieten van een ontspannen en gezellige vakantie. Of u nu houdt van basis kamperen of juist van luxe recreëren, bij ons vindt u diverse opties. Van een kampeerplaats met een klein tentje tot een comfortplaats met privé-sanitair, van een chalet tot een vrije kavel, de keuze is bij ons reuze!

Een gezellige en comfortabele camping in Drenthe

Op ‘De Moesberg’ kunt u rekenen op comfort, gezelligheid, sportiviteit, maar ook rust en ontspanning. Niets moet en (bijna) alles mag op onze camping. U kunt bij ons genieten van de vrijheid om uw vakantie op uw eigen manier in te vullen.

Onze camping is ideaal voor gezinnen, maar ook voor stellen en individuele kampeerders. Of u nu wilt kamperen met een tentje, caravan of camper, of uw eigen chalet of stacaravan wilt plaatsen, bij ons is er voor ieder wat wils.

Altijd een warm welkom op camping De Moesberg

Bij aankomst op ons park wordt u warm ontvangen met een kopje koffie. Onze gastvrije medewerkers staan voor u klaar om u te verwelkomen en u wegwijs te maken op ons park. U kunt op uw gemak de sfeer proeven en de faciliteiten ontdekken die ‘De Moesberg’ te bieden heeft.

Op ons park kunt u genieten van comfortabele voorzieningen. Zo beschikken we over diverse sanitairgebouwen die van alle gemakken zijn voorzien. Ook hebben we moderne was- en afwasfaciliteiten waar u gebruik van kunt maken. Voor de sportievelingen is er een sportveld waar u kunt voetballen, volleyballen of basketballen. En voor de kinderen is er een speeltuin waar ze zich kunnen vermaken met leeftijdsgenootjes.

Eigen chalet of stacaravan in Drenthe op vrije kavel

Naast de faciliteiten op ons park, is ook de omgeving de moeite waard. ‘De Moesberg’ is gelegen in een prachtige omgeving waar u kunt genieten van de natuur en diverse activiteiten kunt ondernemen. Zo kunt u bijvoorbeeld heerlijk fietsen en wandelen in de omliggende bossen, velden en pittoreske dorpjes. Ook zijn er in de nabije omgeving diverse attracties en bezienswaardigheden te vinden.

Bent u op zoek naar een eigen plekje op onze camping? Wij bieden u de mogelijkheid om uw eigen chalet of stacaravan te plaatsen op een vrije kavel. Zo kunt u uw vakantiehuisje helemaal naar eigen wens inrichten en genieten van uw eigen stekje op ons park. Onze medewerkers verzorgen het transport van uw chalet of stacaravan, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

Chalet of stacaravan kopen of huren via Kuiper Caravans

Of u nu kiest voor een knusse chalet of een ruime stacaravan: bij ons heeft u de vrijheid om uw eigen accommodatie te kiezen! Ons diverse aanbod biedt een brede keuze aan verschillende merken, soorten en materialen. Bij ons vindt u altijd precies de chalet of stacaravan die bij u past. Interesse? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie.

Camping de Moesberg
Hoofdweg 14
8383 EG Nijensleek
Drenthe
Nieuwste aanbod
  • Camping de Moesberg
  • Camping de Moesberg
  • Camping de Moesberg
  • Camping de Moesberg
  • Camping de Moesberg
  • Camping de Moesberg
  • Camping de Moesberg
  • Camping de Moesberg