Heeft u een vraag?

Camping Boomans in Aalten

Chaletpark Boomans

Op Chaletpark Boomans, gelegen tussen Winterswijk en Aalten, kunt u een onvergetelijke vakantie in de Achterhoek beleven. Wij bieden niet alleen luxe chalets te huur aan, maar ook een warme gastvrijheid die uw verblijf bij ons compleet maakt. Laat u verwennen in een van onze comfortabele chalets en ontdek de charme van het gezellige dorp Aalten en de prachtige natuurlijke omgeving. Bij Chaletpark Boomans kunt u uw vakantie op maat maken, of u nu kiest voor het huren of kopen van een chalet. Bovendien biedt de Achterhoek volop mogelijkheden voor wandel- en fietsliefhebbers.

Chaletpark in de Achterhoek

Op ons chaletpark in de Achterhoek kunt u kiezen uit verschillende luxe chalets die geschikt zijn voor maximaal 4 personen. Onze chalets zijn van alle gemakken voorzien, zodat het u aan niets zal ontbreken tijdens uw verblijf. Als u extra lang wilt genieten van uw vakantie op Chaletpark Boomans, dan kunt u ervoor kiezen om een chalet op ons park te kopen. Wij hebben aantrekkelijke aanbiedingen voor de aanschaf van een chalet, zodat u uw eigen stukje paradijs in de Achterhoek kunt bezitten.

Een heerlijke vakantie in de Achterhoek

De Achterhoek is een veelzijdige regio met talloze mogelijkheden voor dagjes uit tijdens uw vakantie. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de bekende Aaltendagen in Aalten, waar u kunt genieten van diverse evenementen en activiteiten. Ook het Nationaal Park in Winterswijk is zeker een bezoek waard, met zijn prachtige natuur en uitgestrekte wandel- en fietsroutes. Voor de liefhebbers van watersport is de nabijgelegen Slingeplas een ideale locatie om te genieten van activiteiten zoals zwemmen, varen en zonnebaden. Op onze omgevingspagina bieden wij u diverse tips en suggesties om uw vakantie in de Achterhoek nog aangenamer te maken.

Chaletpark in de Achterhoek met ruime kavels

Bij Chaletpark Boomans hebben wij ruime kavels van minimaal 150 m² beschikbaar. Als u overweegt om een vaste plek op ons park te nemen, dan kunt u een chalet uit ons assortiment plaatsen, mits deze niet ouder is dan vijf jaar. Dankzij de ruime opzet van ons park heeft u de mogelijkheid om een prachtige tuin en terras rondom uw chalet aan te leggen. De kavels aan de rand van het terrein bieden een vrij uitzicht over de groene weilanden en de adembenemende natuur van de Achterhoek. Stelt u zich eens voor hoe u kunt genieten van de rust en schoonheid van de omgeving, terwijl u ontspant bij uw eigen droomchalet.

Contact opnemen voor een standplaats

Bij Chaletpark Boomans streven we ernaar om u een onvergetelijke vakantie-ervaring te bieden in de prachtige Achterhoek. Of u nu kiest voor het huren of kopen van een chalet, wij zorgen ervoor dat uw verblijf geweldig wordt! Neem voor informatie over chalets, stacaravans en standplaatsen gerust contact met ons op.

 

Camping Boomans in Aalten
Stationsweg 4
7121 LH Aalten
Gelderland
Nieuwste aanbod
  • Camping Boomans in Aalten
  • Camping Boomans in Aalten
  • Camping Boomans in Aalten
  • Camping Boomans in Aalten
  • Camping Boomans in Aalten
  • Camping Boomans in Aalten