Heeft u een vraag?

Camping 73

Op Camping '73 in Nieuwe Niedorp komt u geheel tot rust en doet u nieuwe inspiratie op

Kindvriendelijke Camping '73 in Nieuwe Niedorp, Noord-Holland, heeft regelmatig standplaatsen voor een chalet of stacaravan die te koop staat bij Kuiper Caravans. Heeft u een verouderde chalet of stacaravan op Camping '73 en wilt u deze door een professioneel bedrijf laten vernieuwen? Kom dan een keer bij ons langs!  Mail ons gerust via info@kuipercaravans.nl om de mogelijkheden te bespreken.

De familiecamping ligt centraal in de Kop van Noord-Holland met goede verbindingen naar Schagen, Alkmaar en Hoorn. 

Standplaats op Camping '73 in Noord-Holland

Wat gaan we doen?
Lekker luieren? Lekker sportief op de fiets? Een leuk bezoek brengen aan het Nederlands Parfumflessenmuseum? Dit museum is gehuisvest in een pand uit 1599 in het centrum van het dorp waar ruim 7000 parfumflessen te bewonderen zijn! Ook mooi: de Kunsttuin Nederlands Kremlin in het nabijgelegen Winkel met prachtige gebouwen uit andere culturen.

De omgeving van de camping in Nieuwe Niedorp

In de directe omgeving van onze camping zijn allerlei activiteiten, zoals bijvoorbeeld de oud-Hollandse markt in Hoorn en Schagen, de kaasmarkt in Alkmaar en de nachtmarkt in Kolhorn.

Ook nabij: een golfbaan met 18 holes in Winkel die plaats biedt aan zowel de beginnende als de ervaren golfer. Klik hier voor meer informatie over Regthuys.

Stacaravan of chalet op camping in Noord-Holland

Zwemmen en zon aanbidden?
Natuurlijk is er een zwembad en peuterbad om even lekker af te koelen. Wilt u nu echt ‘luxe’ zwemmen, dan is er openluchtzwembad De Rijd op nog geen 2 kilometer afstand. Het strand, bijvoorbeeld dat van Callantsoog, is op een half uurtje rijden bij de camping vandaan.

Cultuur of natuur?
Ontdek zelf de historische plaatsjes… De camping ligt in de gemeente Hollands Kroon, daar vallen 22 dorpskernen onder. Het Polderse land, het leven langs de Waddenzee, de agrarische velden en de vele binnenwateren: ze zijn stuk voor stuk gewoon prachtig. De omgeving van Camping’73 is een ontzettend weids gebied, en toch is alles dichtbij. Goede restaurants, bijzondere musea, cultureel erfgoed en watersport… het is er allemaal. Bovendien kennen al deze dorpen in de Kop van Noord-Holland een rijke historie. Vooral Kolhorn met zijn Rijksbeschermde dorpsgezicht is een bezoekje waard!

Voor wie op zoek is naar verrassende plekjes in de natuur, cultuur en sport is kortom in de Noordkop op z’n plaats. U kunt uw verblijf inkleuren door de vele wandel-, fiets- en kanoroutes te verkennen!

Stacaravan of chalet kopen bij Kuiper Caravans

Een stacaravan of chalet kopen op deze camping? Dat kan het beste met de kennis en service van Kuiper Caravans! Wij staan graag voor u klaar om u te begeleiden en dé accommodatie te vinden die het beste bij u past. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Camping 73
Nieuwe Niedorperweg 8
1733 AA Nieuwe Niedorp
Noord-Holland
Nieuwste aanbod
 • Camping 73
 • Camping 73
 • Camping 73
 • Camping 73
 • Camping 73
 • Camping 73
 • Camping 73
 • Camping 73
 • Camping 73
 • Camping 73
 • Camping 73
 • Camping 73