Heeft u een vraag?

Rob uit regio Utrecht: “De dienstverlening van Kuiper Caravans is van een heel hoog niveau”

Je mag het met recht een droomlocatie noemen en dat dacht Rob ook toen hij de kavel op Camping Wissink voor het eerst aanschouwde. Gelegen aan het water, op een rustige, kleinschalige camping en tegelijkertijd in het gezellige centrum van Oud-Loosdrecht: ,,Hier was sprake van een unieke kans, vooral natuurlijk omdat de camping aan de Loosdrechtse Plassen gesitueerd is”, vertelt de vijftiger uit de regio Utrecht. ,,Dankzij Kuiper Caravans hebben ik, mijn partner en mijn dochter nu ook een chalet dat aan al onze voorwaarden voldoet.”

Je mag zeggen dat het liefde op het eerste gezicht was en dat de liefde nog altijd beklijft want de camper die Rob had heeft hij van de hand gedaan. ,,Het had mij persoonlijk niet zoveel uitgemaakt of ik onze droomplek in Nederland of in het buitenland had gevonden maar met een schoolgaand kind is Nederland natuurlijk wel een stuk handiger. En het geeft mij ook rust. We hebben een plek om ons terug te trekken en waar we tegelijkertijd inspiratie en daarmee energie opdoen voor de nieuwe week.”

Robs blik viel op een advertentie van het aan Kuiper Caravans gelieerde Stacaravanmakelaar waarin stond dat er op diverse locaties kavels te huur waren. Hij belde voor meer informatie en kreeg Rob Kuiper, eigenaar van Kuiper Caravans, aan de lijn. ,,Rob wees mij op de mogelijkheid die Camping Wissink bood. Deze camping sprak mij aan waarna Rob aangaf dat ik het beste eerst even de kavel kon bekijken en met de eigenaar van de camping in overleg moest treden. Dat heb ik gedaan en met de eigenaar was ik er binnen een kwartier uit. Vervolgens heb ik opnieuw contact opgenomen met Rob Kuiper en om een prijsvergelijking te krijgen ook met een andere partij. Het gevoel dat ik bij die onderneming kreeg was echter niet zo goed als dat bij Kuiper Caravans.”

En dus maakte Rob telefonisch een afspraak met het Waarlandse bedrijf. ,,Ik en mijn partner werden door Paul, de vader van eigenaar Rob Kuiper, warm ontvangen. Hij leidde ons eerst langs de occasions maar die voldeden niet aan onze wensen. Onder de nieuwe chalets zaten er meerdere die ons aanspraken maar we zaten met de maatvoering. Grond is schaars hier, het land wordt aan alle kanten omringd door water. We mochten daarom maar een beperkt deel van de kavel bebouwen.”

Type Phoenix

Het stel kwam vervolgens in gesprek met Rob Kuiper. ,,Op maat bouwen doet Kuiper Caravans ook maar we vonden dat te duur”, vertelt Rob. ,,Toch hebben we uiteindelijk een passende oplossing gevonden met het type Phoenix. Dit model is negen meter lang en 3.10 meter breed.” Dat is iets minder groot dan een standaardmaat maar het voelt voor Rob en zijn naasten als een klein woonpaleis. ,,Hij is gespiegeld gebouwd waardoor we uitkijken op het water. Verder hebben we twee slaapkamers wat gezien onze gezinssituatie ook een must is. En we hebben een gezellige living met open keuken en een ruime tuin aan het water.”

Kuiper Caravans heeft Rob niet alleen geadviseerd en begeleid in het aankoopproces maar ook geheel ontzorgd in het transport en de plaatsing van het chalet. ,,Dat ging in drie dagen. Op dag een is hij geplaatst, op dag twee zijn de nutsvoorzieningen aangesloten en op de derde dag is hij rondom afgetimmerd”, vertelt hij. ,,Ik kan niet anders zeggen dat het team Kuiper zeer professioneel te werk is gegaan. En de nazorg is ook excellent. Wij waren namelijk niet te spreken over de matrassen. Het voelde of de veringen erdoor heen kwamen, je sliep als ware op een trampoline. Wij mochten van Rob Kuiper nieuwe matrassen naar keuze uitzoeken die hij volledig zou vergoeden. En zo is het ook gegaan. Samengevat: Kuiper Caravans heeft kennis van zaken als het gaat om chalets in de breedste zin van het woord, maar daarnaast is hun dienstverlening ook van een heel hoog niveau.”