Heeft u een vraag?

Paasweekend zijn wij open!

Profiteer van onze voorjaarsacties!

Pasen staat voor de deur en dat houdt in dat het buitenseizoen ‘officieel’ gaat beginnen. Dit jaar geeft Pasen echt het lentegevoel, omdat de temperatuur behoorlijk aan het stijgen is.

Wij zetten de deuren van de showroom daarom bij Kuiper Caravans voor jullie open met wat leuke Paasacties! Diverse chalets en stacaravans hebben wij te koop, die direct op voorraad zijn voor een levering vóór komend seizoen!

Op Tweede Paasdag van 11.00 tot 16.00 uur zijn wij geopend!

Daarnaast hebben wij een aantal fraaie stacaravan en chalets geselecteerd die wij voor actieprijzen in de spreekwoordelijke etalage hebben gezet.

Bij Kuiper Caravans kunt u ook denken aan Mantelzorgwoningen, Tijdelijke woonruimtes, Huren van stacaravans én wij zoeken actief met u mee naar beschikbare standplaatsen door heel Nederland! 

Rest ons u fijne Paasdagen te wensen en wellicht zien wij u op Paaszaterdag of Tweede Paasdag op onze thuisbasis aan de Slootgaardweg 31a in Waarland, Noord-Holland. 

Bent u verhinderd met Pasen maar heeft u wel interesse in één van de actiemodellen of een ander chalet dan wel een mooie stacaravan? Ons verzoek is dan om contact op te nemen via 0226-745262 of info@kuipercaravans.nl zodat wij op een andere dag een afspraak kunnen inplannen.

Zoektermen: 
Chalet te koop, Stacaravan te koop, Noord-Holland, Standplaats aan de kust, Jaarplaats de Veluwe, Zorgwoning, Kangeroewoning, Zuid-Holland, Friesland, Groniningen, Limburg, Flevoland, Drenthe, Overijssel, Gelderland, Harderwijk, Friese meren, staanplaats chalet Nederland

Openingstijden:

Goede vrijdag: 9:00 - 17:00

Zaterdag: 9:00 - 16:00

2e paasdag 11:00 - 16:00

Nieuwste aanbod
  • Paasweekend zijn wij open!