Heeft u een vraag?

‘Kuiper Caravans is kundig en meedenkend’

Wilco Hendriksen ervoer zelf hoe groot het netwerk van Kuiper Caravans is. ,,Ik en mijn vrouw Diana wilden graag een chalet kopen om te plaatsen op Camping De Wulp. Deze camping bleek al jaren samen te werken met Kuiper Caravans.”

Derhalve nam het gezin uit Nijkerk zo’n vier maanden geleden contact op met het Waarlandse bedrijf. ,,We kregen direct eigenaar Rob Kuiper aan de lijn en hebben een afspraak gemaakt. Wat ons opviel was het ruime aanbod. Rob bracht maatwerk, hij liet ons diverse modellen zien hoewel we enigszins beperkt waren door de eisen van de camping qua oppervlaktemeters. Het moest een chalet worden van negen meter lengte wat toch wel een afwijkend formaat is. Kuiper Caravans had echter een prachtig chalet voorradig: de Carpe Diem. De ruime living en de mooie keuken spraken ons direct aan. Daarnaast beschikt het chalet over twee slaapkamers zodat we ook de kinderen of een gast kunnen laten logeren. Verder is ook de badkamer aansprekend.”

Kuiper Caravans heeft ook het transport en de plaatsing naar de Noordwijkse camping verzorgd. ,,Ook dat ging soepel”, vertelt Wilco. ,,Het chalet is begin januari geplaatst. Door het koude weer hebben we er nog niet in geslapen, maar het ziet er prachtig uit. Alleen de aanblik al geeft ons het gevoel dat we het juiste besluit hebben genomen. We twijfelden namelijk tussen een chalet en een boot kopen, maar zijn nu nog blijer dat we voor het eerste hebben gekozen.”

Over Kuiper Caravans is hij meer dan tevreden. ,,Het bedrijf met Rob voorop is kundig, meedenkend en servicegericht. Precies dat wat je als klant wil.”

 

Nieuwste aanbod
  •  ‘Kuiper Caravans is kundig en meedenkend’