Heeft u een vraag?

‘De service van Kuiper Caravans is echt heel goed’

,,De service is tegenwoordig niet meer zoals die vroeger was. Helaas ervoer ik dat ook toen ik twee chalets wilde kopen in verband met de verbouwing van mijn huis. Twee concullega’s van Kuiper Caravans stonden mij nogal ongeïnteresseerd te woord. Dan is dit Waarlandse bedrijf echt een verademing. Hier word je geholpen zoals je geholpen wilt worden.” Veelzeggende woorden van Arné Zwerver uit de Schermer die op zoek was naar twee chalets als tijdelijke woonruimte.

,,Nou ja, tijdelijk: het is naar verwachting voor twee jaar en dan wil je wat knaps en ruims”, vervolgt hij. ,,Iets voor mij en mijn partner en mijn zoon en zijn vriendin. En dan wilden we graag nog een extra slaapkamer voor andere familie.  Afijn, na mijn eerste slechte ervaring zag ik in Schoorl een prachtig chalet van, zo bleek later, het type Marcos staan. De bewoners zeiden zaken te hebben gedaan met Kuiper Caravans en zeer tevreden over het bedrijf te zijn. Vervolgens ben ik naar Waarland gereden.”

Zwerver zegt dat vanaf de eerste kennismaking er een klik was. ,,Je wordt hartelijk ontvangen en serieus genomen, dat is de eerste indruk en die wordt gedurende het koopproces en de nazorg alleen maar bevestigd. Ik had in mijn hoofd een bepaald budget uit te willen geven met als uitgangspunt dat ik direct wilde betalen. Boter bij de vis, zo zit ik in elkaar en dat houdt in dus geen externe geldbronnen te hoeven aanboren. Vandaar dat na uitvoerige adviesgesprekken met eigenaar Rob Kuiper, die ons echt van A tot Z heeft geholpen, de keus is gevallen op een bestaand chalet en een nieuw chalet. Dat nieuwe chalet is dus het type Marcos wat we ook in Schoorl hadden gezien, maar dan wat groter. Met een apart toilet buiten de badkamer om, twee slaapkamers en een ruime woonkamer met open keuken.”

Zwerver zegt ‘dik tevreden te zijn met het bedrag dat betaald is’. ,,Echt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, niet te duur.” Maar de man uit de Schermer is ook in zijn nopjes over de nazorg. ,,Je zag het vakmanschap al terug in het transport en de plaatsing die vlekkeloos waren. Vervolgens moest er naderhand nog een airco geplaatst worden. Daar werd niet over gezeurd. Er was daarna wat met de kachel. Is ook zonder morren geregeld. En tenslotte was er een probleem met de vloer. Daar kon Kuiper Caravans niets aan doen, want dat was echt van de buitenkant niet te zien. Ook dat is naar tevredenheid opgelost waarbij beide partijen een compromis hebben gesloten.”

Zwerver kan Kuiper Caravans dan ook bij eenieder aanbevelen. ,,De service van dit bedrijf is echt heel goed.”