Heeft u een vraag?

‘De behulpzaamheid van Kuiper Caravans is uitzonderlijk goed’

Noem de naam Kuiper Caravans en er komt een zachte blik in de ogen van Anja en Frank van Halm. ,,In een woord een prachtbedrijf dat dag en nacht voor je klaarstaat.” De Waarlandse is sinds vorig jaar in bezit van een gloednieuw chalet van het type Paulo. ,,Gekocht uiteraard bij Kuiper Caravans, maar de band met de familie Kuiper gaat veel verder terug.”


Zij wijst op ‘ome Cor’ die het zich in ‘de gigantisch grote woonkamer’, zoals de mooie ruime living zelf noemt, gemakkelijk heeft gemaakt. ,,Hij heeft vanaf 1999 samengewerkt met Paul Kuiper, de vader van eigenaar Rob.” ,,Paul was destijds beheerder op camping De Luwe Stek, de locatie waar Anja en Frank ook met hun chalet staan. Ik heb destijds allerlei klusjes voor hem gedaan zoals kranen aan- en afkoppelen, spulletjes wegbrengen etcetera.” Cor, de stiefvader van Anja, is inmiddels 92 jaar en doet het daardoor al enige tijd begrijpelijkerwijs rustig aan. Maar het goede gevoel bij hem over de familie Kuiper is er nog altijd: ,,Eerlijke mensen en recht-door-zee in de communicatie, heel prettig kortom.”

Anja kwam via Cor 4 jaar geleden voor het eerst zakelijk terecht bij Kuiper Caravans. ,,Destijds hebben we onze caravan ingeruild voor een tweedehands chalet. We voelden toen al de betrokkenheid. Rob deed er alles aan om zoveel mogelijk aan onze wensen te voldoen, zo hadden we een chalet met dakpannen wat ik heel mooi vond. Het probleem alleen was: hij was niet goed geïsoleerd. Nu we toe waren aan een nieuw onderkomen, was dat een eerste vereiste van mij en mijn man Frank. Maar Rob dacht ook anderszins met ons mee. Het chalet van het type Paulo dat we gekocht hebben is twaalf meter lang en vier meter breed. Hij is kortom een stuk groter, breder en langer dan het vorige chalet.”

Anja en Frank even gaan met enthousiasme verder: ,,En hij is niet alleen nieuw, maar ook het nieuwste model in de serie. Daar kwam Rob nog mee toen de offerte al was opgesteld. Wij vonden de kleurstelling in de keuken niet zo mooi en ook de binnendeuren misten wat uitstraling. Nou, dat is beide opgelost. Wij hebben nu geen binnendeuren in een kleur maar één met reliëf in een houtnerf-concept. In de keuken is de kleur zwart verwerkt wat we graag wilden: een zwarte kraan, een zwarte wasbak en een zwarte achterwand.”

Ook in de ‘finishing touch’ was Kuiper Caravans volgens Anja en Frank betrokken. ,,De zus van Rob is interieurstyliste. Zij heeft zorg gedragen voor de raamdecoratie en met gevoel voor design de horren erbij ingepast. Ook de nazorg is dik in orde. Zo gaat Paul ons helpen met het afkoppelen van de airco. Die moet van parkwege verplaatst worden. Kortom, wij kunnen dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.”

   

 

Nieuwste aanbod
  • ‘De behulpzaamheid van Kuiper Caravans is uitzonderlijk goed’