Heeft u een vraag?

Ben en Empy Bakker zijn naast de service van Kuiper Caravans ook zeer te spreken over de kwaliteit van hun chalet

Met een lach tikt Empy nog even de wand aan. ,,Goed geïsoleerd, dubbele ramen, centrale verwarming en geen last van lekkende deurstijlen. Allemaal dankzij Kuiper Caravans. We zijn ook bij een ander chaletbedrijf geweest maar ik kan verklappen dat eigenaar Rob Kuiper kwalitatief het beste assortiment heeft van Noord-Holland.” Haar man Ben Bakker kan in hun chalet op camping Zeezicht bij Westerland alleen maar haar woorden beamen. ,,Het is bovendien ook een zeer servicegericht bedrijf.”

Het stel woont niet alleen op de camping maar heeft er inmiddels ook vier chalets in de verhuur. ,,Die zijn niet allemaal bij Kuiper Caravans gekocht maar ze zijn ook niet allemaal nieuw. Desalniettemin was Rob Kuiper bereid om een monteur te sturen om een deur van een chalet te repareren die hij niet geleverd had. Dat hij zoiets doet voor een klant vind ik nou top.”

Empy vult aan dat de sfeer vanaf de eerste kennismaking ‘aangenaam was’. ,,De uitstraling van het bedrijf is echt anders dan bij andere ondernemingen in de branche. De warmte en vriendelijkheid straalt ervan af. En je wordt simpelweg goed geïnformeerd. Het eerste nieuwe chalet waar we voor kozen was een type Vienna. Rob dacht, toen hij onze wensen gehoord had, dat dit model in de smaak zou vallen. Hij had dat goed aangevoeld want ik was er op slag verliefd op. De ruime woonkamer met open keuken en het brede gangpad vielen bij mij direct op. Daarnaast zijn ook de badkamer en de slaapkamer mooi afgewerkt.”

Het waren die uitstekende ervaringen die in combinatie met een financiële meevaller ervoor zorgden dat Ben en Empy al vrij snel daarna een tweede chalet bij Kuiper Caravans kochten. ,,Deze was niet voor onszelf maar voor de verhuur bedoeld”, verklaart Ben. ,,Omdat hij geplaatst zou worden op een plek met uitzicht over de Waddenzee wilden we een uitvoering met grote raampartijen. Rob hoorde ons verhaal en adviseerde het type Paulo en opnieuw was het een schot in de roos. De grote ramen van dit type vallen nog eens extra op omdat de kozijnen antraciet van kleur zijn.”

Voor Empy en Ben is het dan ook duidelijk: ,,Wij kunnen Kuiper Caravans voor eenieder aanbevelen! Het is een vakbedrijf met een warme, vriendelijke en persoonlijke dienstverlening.”