Heeft u een vraag?

Camping Alkenhaer

Standplaats op Camping Alkenhaer in Friesland

 

Bent u op zoek naar een standplaats / kavel in een mooie bosrijke omgeving in Friesland? Dan is Camping Alkenhaer in Appelscha wellicht iets voor u! Vraag Kuiper Caravans naar de mogelijkheden. Mail: info@kuipercaravans.nl of Bel: +31 (0)226-748262. 

Camping Alkenhaer

Uw eigen jaarplaats / standplaats in Friesland met een chalet of stacaravan van Kuiper Caravans? Op Familiecamping Alkenhaer zijn diverse ruime jaarplaatsen beschikbaar. Zo geniet u extra lang, maar ook extra voordelig nabij Appelscha. U kunt regelmatig genieten van de prachtige omgeving en gezellige sfeer op de camping. Op de camping vindt u aparte velden voor uw stacaravan of chalet. De jaarplaatsen / standplaatsen zijn erg ruim opgezet en worden van elkaar gescheiden door beplanting. Hierdoor heeft u ook nog eens veel privacy!

Meer zien van de camping? Kijk dan rond op de camping

Wat zo bijzonder is aan de jaarplaatsen, is de unieke ligging op de grens van Drenthe en Friesland. De camping is omringd door twee indrukwekkende natuurgebieden. U wandelt zo de natuur in, maar ook voor natuurexcursies, mountainbikeritten en paardrijden bent u aan het goede adres. Niet alleen Nationaal Park Drents-Friese Wold en hoogveengebied Fochteloërveen, maar ook andere natuurgebieden en gezellige dorpjes en steden liggen om de hoek. Voor leuke dagjes weg, mooie bezienswaardigheden en andere activiteiten leent de omgeving zich ook prima. Bekijk vele tips om er gezellig op uit te gaan gedurende uw verblijf op uw eigen jaarplaats in Friesland!

Faciliteiten:
- Sportveld 
- Restaurant & Snackcorner - Animatie 
- Peuter- en kleuterzwembad 
- Wasserette 
- Speelveld 
- Receptie 

Omgeving: 
- Golfpark de Hildenberg 
- Wildlands Adventure Zoo in Emmen / Kabouterland 
- Boszwembad "Laco Bosbad" (loopafstand camping)
- Paardrijden / Fietsen / Wandelen in "Nationaal Park Drents-Friese Wold"

Goed om te weten
- Seizoenspark 1 april - 1 november  
- Honden toegestaan 
- Verhuur mogelijk (Via park)

Chalet of Stacaravan te koop op Camping Alkenhaer, Friesland 

Zoekt u een chalet te koop met standplaats op Camping Alkenhaer of elders in Nederland? Kuiper Caravans zoekt met u mee d.m.v. een zoekopdracht die u geheel vrijblijvend kunt plaatsen. Door onze jaren lange ervaring en contact met de campings door heel Nederland kunnen wij u prachtige plekken aanbieden! 

Kuiper Caravans verzorgt het transport, plaatsen en het aansluiten van de stacaravan of chalet op de standplaatsen, zodat u direct kunt genieten van uw gekozen locatie. Vraag Kuiper Caravans direct naar hun nieuwe voorraadmodellen of occasions, zodat u vrijwel direct kunt genieten! Of laat een chalet geheel op maat bouwen in de fabriek met daarin al uw wensen of kies bij het aanbod uit een van de andere modellen. 

Wilt u een stacaravan of chalet te koop zetten? Kuiper Caravans verzorgd ook de verkoop van uw chalet of stacaravan op Camping Alkenhaer of op andere parken in Friesland. 
Hiervoor kunt u bellen naar +31 (0)226-748262. 

Camping Alkenhaer
Alkenhaer 1
8426 EP Appelscha
Nieuwste aanbod
  • Camping Alkenhaer