Heeft u een vraag?

Camping de Hooidammen

Camping de Hooidammen in Friesland

Chalet te koop zetten op Camping de Hooidammen? Of zoekt u een standplaats met chalet te koop Midden in het Friese Merengebied bij Eernewoude: in het nationaal park De Alde Feanen? Neem dan contact op met ons!

Chalets en stacaravans op Camping de Hooidammen in Oudega

De standplaatsen op deze camping bevinden zich op één van de mooie plekjes van Camping "De Hooidammen" centraal gelegen in het waterrijke Friesland. Op deze rustige en kleinschalige camping zijn 30 staanplaatsen beschikbaar met een parklast van ongeveer € 400,- per jaar. De camping ligt aan de rand van het Nationaal Park "DE ALDE FEANEN", vlakbij Oudega en Eernewoude, in het waterrijke Friesland. Hier kunt u zwemmen, fietsen, wandelen, vissen, varen en volop genieten van de natuur. Vanuit de vogelkijkhutten kunt u bloemen, planten en vogels bestuderen. Bovendien biedt de 13 meter hoge uitkijktoren prachtig uitzicht over de Jan Durkspolder en de Alde Feanen.

Chalet kopen op deze camping in Friesland

Als u een chalet wilt kopen kunt u zeker bij Camping de Hooidammen terecht! Er zijn een chalets beschikbaar die het hele jaar door gebruikt kunnen worden en huisdieren zijn altijd toegestaan. Bovendien bevindt zich vlakbij een ingang waardoor u met de fiets, te voet of voor de aan- en afvoer van spullen snel bij uw chalet kunt komen. Als u op zoek bent naar een standplaats met een chalet te koop in het midden van het Friese Merengebied bij Eernewoude, in het nationaal park De Alde Feanen, dan is dit de plek voor u!

Waarom Camping de Hooidammen?

De regio rond Oudega en Eernewoude biedt volop mogelijkheden voor ontspanning en recreatie in de natuur. Of u nu wilt genieten van het water, wandelen, fietsen of vissen, hier bent u aan het juiste adres. En als u op zoek bent naar een chalet of staanplaats met chalet, dan zijn er mogelijkheden bij Camping de Hooidammen en de Kuiper Caravans. Laat u verrassen door de schoonheid van deze regio en maak er een onvergetelijke tijd van.

Interesse in een chalet of stacaravan van Kuiper Caravans?

Wij staan graag voor u klaar om de beste chalet of stacaravan voor u in Nederland te regelen! Hiervoor leveren kwaliteit accommodatie natuurlijk, maar we hebben ook altijd uw persoonlijke wensen en voorkeuren hoog in het vaandel. Wij vinden voor uw dé chalet die het beste bij u past!

 

Camping de Hooidammen
Hegewarren 1
9216 XR Oudega
Friesland
Nieuwste aanbod
  • Camping de Hooidammen
  • Camping de Hooidammen
  • Camping de Hooidammen
  • Camping de Hooidammen
  • Camping de Hooidammen
  • Camping de Hooidammen
  • Camping de Hooidammen
  • Camping de Hooidammen
  • Camping de Hooidammen
  • Camping de Hooidammen