Heeft u een vraag?

Waterpark Yn'e Lijte

Waterpark Yn'e Lijte standplaats Grou, Friesland 

Waterpark Yn'e Lijte in Grou biedt een standplaats te koop of te huur voor een safari-tent, stacaravan of chalet te koop bij Kuiper Caravans bij de Friese wateren zoals, Pikmar, Wide le, de Alde Feanen en in verbinding met het Sneekermeer! In dit mooie Friese meren gebied met vaarwater in Midden-Friesland vindt u deze prachtige camping die het hele jaar geopend is, waar Kuiper Caravans al jaren naar tevredenheid van de klant de stacaravans en chalets levert! Verhuur is mogelijk via het park of zelf, en ook honden zijn van harte welkom!

Waterpark Yn'e Lijte heeft zich door de jaren heen ontwikkeld tot een zeer populair park. Deze ruime opgezette camping heeft dan ook veel te bieden met variabel aanbod. U kunt daarbij denken aan Safaritenten, Tiny houses, stacaravans en chalets die op dit park te vinden zijn. Deze variaties zorgen ook voor veel beleving op en om het park, met mensen die enthousiast een stacaravan, safaritent, chalet of Tiny House hebben geboekt. Op de mooie dagen kunt u een zeilboot huren, een elektrische boot of een sloep voor de hele familie! Bent u op het park en wilt u leren zeilen? Dit kan ook allemaal op de zeilschool Pean in Grou. 

Standplaats Waterpark Yn'e Lijte faciliteiten

- Speeltuin: Er is op dit waterpark divers aanbod van speeltuinen en speeltoestellen met verschillende klimrekken.  
- Buitenzwembad: Voor de kinderen is er een zwembad aanwezig op het park. Anders is het uiteraard ook altijd mogelijk een duik te nemen vanaf de steiger. 
- Restaurant: Heeft u geen zin om te koken in uw stacaravan of chalet, dan is het mogelijk om in Grou heerlijk te eten bij restaurant Oan't Wetter in Grou. Zij hebben een diverse kaart met visgerechten, Gebakken kalfslever, spareribs, Mix Grill en heerlijke biefstuk. 
- Watersport: Camping Yn'e Lijte verhuurt ook sloepen, zeilboot, roeiboten, elektrische boten, SUP boards en kano's. Hierin zijn er dus vele mogelijkheden om een boot te huren op dit park aan de Friese meren. Daarbij is het dus ook mogelijk zeilles te krijgen op het vakantiepark. 
- Supermarkt: In de ochtend kunt u op Waterpark Yn'e Lijte ook verse broodjes bestellen. Er is een Jumbo in de buurt, die uitgeroepen is tot de beste supermarkt van Friesland! 
- Receptie: Bij de receptie zijn er munten en wasmiddel te krijgen voor de wasserette, zodat u geen wasmachine op uw standplaats hoeft te hebben bij de stacaravan of chalet. Ook dient de receptie als kleine kampeerwinkel, waar u postzegels, ansichtkaarten, waterkaarten, eurostekkers, gasflessen etc. kunt krijgen om uw vakantieplezier te vergroten. 

Chalet te koop Waterpark Yn'e Lijte in Grou, Friesland!

Zoekt u een chalet te koop bij vaarwater op Waterpark Yn'e Lijte bij de Friese meren in Friesland? Dit is vaak lastig te vinden en/of tussen te komen en daarom is een standplaats een hele mooie mogelijkheid. Heeft u al een standplaats op deze waterrijke camping met buitenzwembad dan is het ook mogelijk om uw stacaravan of chalet te vernieuwen en in te ruilen bij Kuiper Caravans. Zo kunt u uw chalet te koop aanbieden bij ons als leverancier en verzorgen wij dat de stacaravan van de standplaats verwijderd wordt en de door u gekozen stacaravan of chalet getransporteerd en geplaatst én aangesloten wordt. Op deze manier kunnen wij voor u een mooie plek bij het water bieden in Friesland en kunt u al snel gebruik maken van uw chalet! 

Chalet met standplaats te huur Waterpark Yn'e Lijte

Chalet, stacaravan of safari-tent te huur op een mooie standplaats van Camping Yn'e Lijte? Bij Yn'e Lijte kunt u ervoor kiezen om zelf de verhuur te verzorgen of om de verhuur uit te besteden aan het Waterpark Yn'e Lijte. Als u het uitbesteed aan het park worden de boekingen, in- en uitchecken bij de receptie, de schoonmaak en eventuele reparaties door een monteur voor u geregeld. Voor de echte liefhebbers die het liever zelf doen, en dit liever allemaal zelf verzorgen biedt het park ook de mogelijkheid. Yn'e Lijte biedt de watersportliefhebbers de vakantie van hun leven en trekt publiek uit binnen- en buitenland. De Friese meren zijn bekend onder de kampeerders en ze weten daarom automatisch dit vakantie vaak te vinden. 

Heeft u een accommodatie gehuurd, dan kunt u in de omgeving mooi fietsen langs de wateren, een oversteek maken op een pontje of een kijkje nemen in de prachtige natuurgebieden. Ook voor het vissen kunt u in deze omgeving met vele wateren uw lol niet op. Rondom de camping zijn er vele visstekken waar u zowel langs de kant, als vanaf een gehuurde boot kunt vissen. Grou staat ook bekend om de vele leuke damesboetieks en winkels in karakteristieke panden. Gaat u naar d'Oude Seylmakerij dan kunt u goed slagen voor zeilkleding. 

Wilt u meer informatie ontvangen, neem dan contact op met Kuiper Caravans! Mail: info@kuipercaravans.nl of Bel: +31 (0)226-745262 

 

Waterpark Yn'e Lijte
YN'E LIJTE 1‚Äč
9001 ZR Grou
Friesland
Nieuwste aanbod
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte
 • Waterpark Yn'e Lijte