Heeft u een vraag?

Camping 73 in Nieuwe Niedorp

Standplaats op Camping '73 in Noord-Holland

Bent u op zoek naar een standplaats / jaarplaats voor een stacaravan of chalet op een kindvriendelijke camping met buitenzwembad in Noord-Holland? Dan is Camping '73 in Nieuwe Niedorp wellicht iets voor u! Vraag Kuiper Caravans naar de mogelijkheden. Mail: info@kuipercaravans.nl of Bel: +31 (0)226-745262. 

De familiecamping ligt centraal in de kop van Noord-Holland met goede verbindingen naar Schagen, Alkmaar en Hoorn. 

Wat gaan we doen?
Lekker luieren? Lekker sportief op de fiets? Een leuk bezoek brengen aan het Nederlands parfumflessenmuseum ? Het is gehuisvest in een pand uit 1599 in het centrum van het dorp, nu zijn er ruim 7000 parfumflessen te bewonderen !

In de directe omgeving van onze camping zijn allerlei activiteiten, zoals bijvoorbeeld de Oudhollandse markt in Hoorn en Schagen.
De kaasmarkt in Alkmaar en de nachtmarkt in Kolhorn.

Ook: een  golfbaan met 18 holes in Winkel,die plaats biedt aan zowel de beginnende als de ervaren golfer. klik hier voor meer informatie over Regthuys.

 

Zwemmen en Zonaanbidden?
Natuurlijk is er een zwembad en peuterbad om even lekker af te koelen. Wil je nu echt luxe zwemmen is er openluchtzwembad “De Rijd”, op nog geen 2 kilometer afstand. Het strand bijv. Callantsoog, is een half uurtje rijden bij de camping vandaan.

Cultuur of Natuur?
Ontdek zelf de historische plaatsjes …De camping ligt in de nieuwe gemeente Hollands Kroon, daar vallen 22 dorpskernen onder.Het polderse land, het leven langs de Waddenzee, de agrarische velden en de vele binnenwateren:gewoon prachtig.Een ontzettend weids gebied, en toch alles dichtbij.Goede restaurants,bijzondere musea, cultureel erfgoed en watersport….het is er allemaal.
Al deze dorpen kennen een rijke historie.
Vooral Kolhorn met zijn rijksbeschermde dorpsgezicht is een bezoekje waard!

Voor wie op zoek is naar verrassende plekjes in de natuur, cultuur en sport is hier op z’n plaats. Er zijn vele wandel-fiets en kanoroutes.

Camping 73 in Nieuwe Niedorp
Nieuwe Niedorperweg 8
1733 AA Nieuwe Niedorp
Noord-Holland
Nieuwste aanbod
  • Camping 73 in Nieuwe Niedorp
  • Camping 73 in Nieuwe Niedorp
  • Camping 73 in Nieuwe Niedorp
  • Camping 73 in Nieuwe Niedorp
  • Camping 73 in Nieuwe Niedorp
  • Camping 73 in Nieuwe Niedorp