Heeft u een vraag?

Camping Alkenhaer

Camping Alkenhaer standplaats in Friesland

Camping Alkenhaer biedt een standplaats op een jaarplaats met een chalet of stacaravan te koop van Kuiper Caravans! Op Camping Alkenhaer is verhuur mogelijk en zijn honden toegestaan in deze mooie bosrijke omgeving in Appelscha Friesland. De kavels op Camping Alkenhaer zijn vaak ruim opgezet met aan de randen prachtig vrij uitzicht! 

Uw eigen jaarplaats / standplaats in Friesland met een chalet of stacaravan van Kuiper Caravans? Op Familiecamping Alkenhaer zijn diverse ruime jaarplaatsen beschikbaar. Zo geniet u extra lang, maar ook extra voordelig nabij Appelscha. U kunt regelmatig genieten van de prachtige omgeving en gezellige sfeer op de camping. Op de camping vindt u aparte velden voor uw stacaravan of chalet. De jaarplaatsen en standplaatsen zijn erg ruim opgezet en worden van elkaar gescheiden door beplanting. Hierdoor heeft u ook nog eens veel privacy!

Wat zo bijzonder is aan de jaarplaatsen, is de unieke ligging op de grens van Drenthe en Friesland. De camping is omringd door twee indrukwekkende natuurgebieden. U wandelt zo de natuur in, maar ook voor natuurexcursies, mountainbikeritten en paardrijden bent u aan het goede adres. Niet alleen Nationaal Park Drents-Friese Wold en hoogveengebied Fochteloërveen, maar ook andere natuurgebieden en gezellige dorpjes en steden liggen om de hoek. Voor leuke dagjes weg, mooie bezienswaardigheden en andere activiteiten leent de omgeving zich ook prima. Bekijk vele tips om er gezellig op uit te gaan gedurende uw verblijf op uw eigen jaarplaats in Friesland!

Goed om te weten

 • Seizoenspark 1 april - 1 november  
 • Honden toegestaan 
 • Verhuur mogelijk (Via park)

Camping Alkenhaer faciliteiten en omgeving

Met een standplaats op Camping Alkenhaer kunt u ook genieten van de faciliteiten op het recreatiepark en van de prachtige omgeving die Appelscha te bieden heeft. Hieronder vindt u de faciliteiten en punten voor de omgeving van het park: 

 • Sportveld 
 • Restaurant & Snackcorner - Animatie 
 • Peuter- en kleuterzwembad 
 • Wasserette 
 • Speelveld 
 • Receptie 

In de omgeving zou u aan het volgende kunnen denken: 

 • Golfpark de Hildenberg 
 • Wildlands Adventure Zoo in Emmen / Kabouterland 
 • Boszwembad "Laco Bosbad" (loopafstand camping)
 • Paardrijden / Fietsen / Wandelen in "Nationaal Park Drents-Friese Wold"

Chalet of Stacaravan te koop op Camping Alkenhaer, Friesland 

Zoekt u een chalet te koop met standplaats op Camping Alkenhaer of elders in Nederland? Kuiper Caravans zoekt met u mee d.m.v. een zoekopdracht die u geheel vrijblijvend kunt plaatsen. Door onze jaren lange ervaring en contact met de campings door heel Nederland kunnen wij u prachtige plekken aanbieden! 

Kuiper Caravans verzorgt het transport, plaatsen en het aansluiten van de stacaravan of chalet op de standplaatsen, zodat u direct kunt genieten van uw gekozen locatie. Vraag Kuiper Caravans direct naar hun nieuwe voorraadmodellen of occasions, zodat u vrijwel direct kunt genieten! Of laat een chalet geheel op maat bouwen in de fabriek met daarin al uw wensen of kies bij het aanbod uit een van de andere modellen. 

Wilt u een stacaravan of chalet te koop zetten? Kuiper Caravans verzorgd ook de verkoop van uw chalet of stacaravan op Camping Alkenhaer of op andere parken in Friesland. 
Hiervoor kunt u bellen naar +31 (0)226-748262. 

Camping Alkenhaer
Alkenhaer 1
8426 EP Appelscha
Friesland
Nieuwste aanbod
 • Camping Alkenhaer